Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum te afecteaza cifra 7 saptamana aceasta

CUM TE AFECTEAZA CIFRA 7. Saptamana aceasta este guvernata de cea mai mistica dintre cifre. Conformul numerologiei, 7 este responsabil cu calatoriile astrale, perfectionismul si cinismul. Afla-i tainele mai jos!

Iata cum te afecteaza cifra 7:

1. Inainte de toate, sa aflam cum am ajuns la cifra 7. Adunam toate datele acestei saptamani cu cifra anului, care este 9. Rezultatul datelor din saptamana cuprinsa intre 25 si 31 ianuarie este 16, adica 7, iar adunat cu 9 ne da cifra 7.

2. 7 este considerata o cifra sacra: exista 7 cicluri lunare, 7 zile ale saptamanii, al ordinilor de ingeri, al chakrelor indiene etc. Saptamana aceasta vom reusi sa privim mai atent in interiorul nostru, sa ne regasim din punct de vedere spiritual.

Este o perioada a introspectiei, un timp in care vom reusi sa adunam suficiente date despre starile noastre afective pentru a intelege mai bine contextul emotional.

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce culoare are sufletul tau!

CITESTE SI: AFLA cifra DESTINULUI tau in 2016 si cum te va influenta aceasta in noul an!

3. Vom fi mai interesati de tot ce inseamna mistere, religie, filozofie si vom incerca sa facem cat mai mult bine fara sa asteptam ceva in schimb. Avantajatii cifrei 7 sunt Racul si Pestele in zodiac.

4. Sa nu va mire daca saptamana aceasta veti avea premonitii care se vor infaptui. Energiile se ciocnesc unele de altele intr-un mod mistic, iar multe din informatiile pe care le vom primi vor veni pe calea subconstientului sau chiar a inconstientului.

5. Saptamana aceasta vom reusi sa analizam mai atent lucrurile, sa ne facem planuri mai realiste, mai bine gandite. Nu vom risca sa facem lucruri pe care nu le trecem prin filtrul ratiunii de cel putin o mie de ori.

6. 7 are si conotatiile sale negative. Suntem predispusi la a avea reactii ceva mai nervoase cand ne deranjeaza ceva, suntem mult mai reticenti si chiar cinici in privinta multor aspecte.

7. 7 sporeste instalarea barierelor in comunicare. Oamenii se vor izola cu usurinta saptamana aceasta, iar multi dintre noi vom avea tentatia de a nu fi sinceri in legatura cu starea noastra sufleteasca tocmai pentru a ne proteja. Gandurile paranoice nu sunt excluse, motiv pentru care ne vom feri de anumite lucruri in mod exagerat.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top