Connect with us

Revistateo.ro

Cum te ajută apa să combați căderea părului

Par & Coafuri

Cum te ajută apa să combați căderea părului

Apa hidratează organismul și ajută la reglarea sistemului circulator, care hrănește foliculii de păr și stimulează creșterea părului. În cazul în care rădăcinile de păr sunt deficitare din punct de vedere al hidratării, pletele tale vor deveni în cele din urmă uscate, fragile și în cele din urmă se vor opri din creștere. Așadar, nu îți permiți să ai scuze. Trebuie să bei cel puțin 2-3 litri de apă pe zi.

Lipsa apei duce la deshidratare, însă puțini oameni știu că aceasta are un impact enorm asupra creșterii părului.  Este cunoscut faptul că trupul nostru este compus în principal din apă. Atunci când nu primește cantitatea adecvată de apă pentru a menține sănătatea celulelor, devine deshidratat, iar asta are un impact direct asupra creșterii părului. Poți consuma pumni de vitamine și spulimente pentru sănătatea părului, dar dacă nu te hidratezi corespunzător, acestea sunt în zadar. Nimic nu poate satisface cerința de apă a organismului.

CITEȘTE ȘI: 5 MĂȘTI PENTRU PĂR PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNCERCI IARNA ASTA

Zilnic, corpul uman pierde aproximativ 2 litri de apă, prin diferite moduri, cum ar fi transpirația și alte procese de eliminare a apei. În cazul în care rădăcinile de păr sunt deficitare în nivelurile de apă necesare, șuvițele de păr de vor deveni în cele din urmă fragile, uscate, dure si este posibil ca rata lor de creștere să scadă. Asta duce, desigur, și la pierdea și ruperea părului, deoarece el devine extrem de fragil.  Rădăcinile sunt singurele mijloace prin care apa este furnizată de la corp la păr, așadar acestea trebuie în permanență hidratate.

Apa este sursa de energie pentru fiecare celulă a corpului nostru, inclusiv acele celule care sunt responsabile pentru creșterea părului și sănătatea acestuia. Apa hrănește celulele și le oferă vitaminele necesare, generează energie magnetică și electrică, care sunt considerate puteri de bază pentru a susține viața. Acest lucru se face printr-un proces numit hidroliză. Rădăcina părului și scalpul au multe terminatii sensibile la energie. Apa activează toate aceste terminații nervoase și îmbunătățește vitalitatea naturală a radacinii firului de păr.

2 Comments

2 Comments

  1. Radu

    2018-03-08T13:43:55+02:00 at 2018-03-08T13:43:55+02:00

    Eu pentru caderea parului folosesc halier un supliment natural facut din plante.

  2. Florin

    2018-08-13T14:24:26+03:00 at 2018-08-13T14:24:26+03:00

    Produsele din plante sunt bune deoarece nu provoaca efecte secundare si nu creeaza dependenta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top