Connect with us

Revistateo.ro

Cum te calmezi cand lumea tipa la tine

Stil de viata

Cum te calmezi cand lumea tipa la tine

Traim intr-o lume nebuna, in care fiecare vrea sa isi demonstreze puterea. Multi o fac tipand, ridicand tonul de fiecare data cand vor sa isi impuna punctul de vedere. Cum te calmezi in acele momente? Ce poti face sa nu fi afectat de crizele de nervi ale celorlalti?

Cum te calmezi cand in jur e haos

Pentru ca oamenii care tipa la tine vor sa isi arate puterea, sa te faca sa crezi ca tu gresesti de fiecare data, exista o vorba: „Nu conteaza cat de mult ai, pentru ca ceea ce nu ai este cu mult mai mult”. Practic, toti cei care vor sa iti faca rau isi arata slabiciunile in cel mai imatur mod.

1. Iesi la aer – Nelinistea apare din cauza proastei oxigenari a creierului. Inima poate fi afectata direct daca te panichezi, de asemenea. Cand simti ca nervii te lasa la pamant, trebuie sa iei aer.

Atacurile de panica sunt prevenite de o respiratie facuta corect. Daca simti nevoia sa fumezi pentru a te calma, e cea mai mare greseala pe care o poti face. Tutunul va actiona intr-un mod negativ asupra creierului, iar senzatia de calm este una iluzorie.

2. Concentreaza-te asupra unei persoane pe care o iubesti. Te poti calma foarte usor daca in mintea ta apare omul care iti ofera echilibru de fiecare data cand simti ca o iei razna. Gandeste-te la mama ta, la persoana iubita, la acel om caruia nu i-ar placea sa te vada descumpanit.

3. Fa un pas inapoi, la propriu. Mai multe studii britanice arata ca in momentul in care dialoghezi cu cineva, distanta dintre voi este extrem de importanta. Cu cat o persoana care se apropie mai mult de tine, cu atat panica si nelinistea cresc. Fa un pas inapoi cand simti ca cel care te ataca iti invadeaza spatiul.

CITESTE SI: Cum te eliberezi de stres in mai putin de o ora

4. Canta. Muzica te elibereaza de stres, asa ca da-i drumul si gandeste-te la o melodie care iti place foarte mult. Fredoneaza un cantec pe care il asociezi cu starea de bine, cu veselia, acel refren care ti-a fost cel mai bun prieten in momentele de cumpana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top