Connect with us

Revistateo.ro

Cum te conving companiile să mănânci alimente toxice

Stil de viata

Cum te conving companiile să mănânci alimente toxice

Industria alimentară este expertă la a băga pe gâtul clienților anumite alimente nesănătoase prin tot felul de trucuri. Se recurge la modificarea anumitor produse pentru a fi mai durabile în timp.

Cum te conving companiile să mănânci alimente toxice

1. VOPSESC PORTOCALELE CU COLORANȚI

Dacă găsești portocale colorate strident, află că acestea sunt produse înainte de sezon. Majoritatea sunt pe cât de frumoase pe atât de acre la gust. Cele aduse din Florida, de pildă, sunt pulverizate cu Citrus Roșu No. 2.

2. MERELE LUCESC

Unele produse sunt date cu un strat de ceară pentru a rezista călătoriei spre depozitele din magazine. Nu toate tipurile de ceară sunt în regulă pentru fructe și legume. Unele sunt făcute pe bază de petrol.

3. PUIUL E LUNĂ-BEC

Majoritatea experților din industria alimentară recurg la spălarea puilor cu clor pentru a-i scăpa de microbi. Agenții chimici din aceste subtanțe pot crea o serie de probleme sistemului digestiv.

4. SOMONUL E ROZ FOSFORESCENT

Somonul sălbatic este echilibrat în antioxidanți, vitamine și minerale, pe când cel din crescătorie este pulverizat cu coloranți roz. Se folosesc de multe ori coloranți artificiali și astaxantină sintetică.

CITEȘTE ȘI: Alimente toxice pe care le consumi în fiecare zi

CITEȘTE ȘI: Alimentele verzi care contin E-uri toxice

5. ULEIUL DE MĂSLINE NU E 100% DIN MĂSLINE

Pentru a economisi uleiul natural de măsline, comercianții îl combină de cele mai multe ori cu alte tipuri de ulei. Printre aceste uleiuri se numără cele de porumb (cel mai versatil în astfel de combinații, care imită orice gust), alune sau floarea soarelui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top