Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Cum te machiezi daca ai fata in forma de diamant

O fata in forma de diamant se remarca prin maxilare late in raport cu fruntea mai ingusta, iar una dintre principalele reprezentante este Madonna.

Aceasta este recunoscuta pentru stilul sau mereu actual si pentru machiajul care reuseste sa o faca sa para mai tanara. Fata in forma de diamant pe care o are Madonna a scos-o in evidenta de multe ori.

Fata in forma de diamant este o provocare pentru make-up artisti, iar multe femei nu reusesc sa se machieze intr-un mod corect. Pentru a evita greselile, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi, oferite de catre make-up artisti.

Machiajul corector al fetei diamant consta in reechilibrarea partii superioare a fetei, care, la modul ideal, ar trebuie sa fie un pic mai lata, cu partea inferioara a fizionomiei. Aceasta din trebuie sa apara putin mai ingusta.

Primul pas incepe cu aplicarea unei creme hidratante sau a unei baze de machiaj. Dupa ce ai aplicat uniform fondul de ten folosit ca nuanta de baza, se ilumineaza zona tamplelor cu un fond de ten mai deschis. Prin acest mic artificiu, fruntea va parea mai lata.

Tine cont de aceste sfaturi, pentru un machiaj reusit

Prin contrast, zona maxilarelor trebuie apoi umbrita cu un fond de ten inchis. Acesta va reusi sa atenueaze cu succes forma proeminenta a acestora. Fata in forma de diamant va reusi sa fie ceva mai fina.

Pentru sprancene, trebuie sa ai grija si sa le pensezi intr-o forma cat mai naturala si sa eviti sprancenele arcuite.

Cat despre machiajul pleoapelor, make-up artistii le recomanda femeilor care au fata in forma de diamant o aplicare cat mai orizontala. Acest lucru va impiedica afectarea fizionomiei.

Citeste si: Cum se curata corect pensulele de machiaj. Iata cea mai simpla metoda
Buzele trebuie scoase in evidenta cu un contur usor dreptunghiular pentru a redimensiona partea inferioara a fetei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top