Connect with us

Revistateo.ro

Cum te va cuceri un bărbat adevărat

Stiri

Cum te va cuceri un bărbat adevărat

Cum te va cuceri un bărbat adevărat:

Politeţe. Un adevărat gentleman renunţă la aerul de bărbat fatal care-l face să se creadă centrul Universului şi va veni către tine, se va prezenta într-un mod politicos şi-ţi va face un compliment subtil, care te va încuraja să porneşti o conversaţie cu el. Fără aroganţe şi replici ieftine, acest bărbat merită toată atenţia ta, chiar dacă nu este cel mai arătos din grup.

CITEŞTE ŞI: 5 motive pentru care bărbaţii vor femei ciudate

Ştie să vorbească. Nu va veni la tine să-ţi spună ce ţi-ar face, ori cum ţi-ar da rochia jos în maşină, ci mai degrabă îţi va spune că eşti cea mai frumoasă femeie din încăpere, în timp ce va studia alte detalii de care ar putea să lege o conversaţie. Nu va alege să discute despre subiecte vagi, căci acest bărbat ştie bine ce-i place unei femei şi cum să se comporte cu ea.

Face complimente sincere. În timp ce un bărbat banal ţi-ar spune orice doar să te aducă în dormitorul său, un gentleman va fi mereu sincer şi va alege complimentele cu grijă, astfel încât să nu te simţi un obiect, ci o femeie puternică, capabilă oricând să deţină controlul. În egală măsură, va cunoaşte când este cazul să se retragă, sau, dimpotrivă, să meargă mai departe.

Ştie când să renunţe. Refuzul nu este bine apreciat de mulţi bărbaţi, care vor insista în fel şi chip în momentul în care nu vei dori să socializezi cu ei. Un adevărat gentleman, în schimb, va înţelege semnalele tale şi te va lăsa să te bucuri de restul serii singură, dacă asta îţi vei dori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top