Connect with us

Revistateo.ro

Cum te vindeci prin terapia cu flori. Sfaturi date de Lidia Fecioru

Naturiste

Cum te vindeci prin terapia cu flori. Sfaturi date de Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru recomanda terapia cu flori, cunoscuta si ca terapia Bach. Aceasta e una din cele mai cunoscute terapii din lume. Conform specialistului, terapia care foloseste florile nu vindeca boala, ci vindeca omul.

Terapia Bach vindeca omul, nu boala

„Terapia Bach se mai numeste terapia prin roua florilor. Ea nu vindeca boala, ci vindeca omul. Tine mult de felul in care esti. A fi razbunator e o boala, are efecte in organe. Sunt bumeranguri care ajung in interiorul nostru. Este obligatorie consultatia inainte de administrarea terapiei Bach.

Se pun cate 4-5 picaturi de diferite plante in apa si se beau. Sunt multe si pe baza de alcool. E o tehnologie intreaga. Terapia cu flori trebuie urmata cand nu ai incredere in tine, cand esti gelos. E buna pentru copilul tau care nu se impaca cu el, care e razvratit impotriva varstei.

Repet: terapia vindeca omul, nu boala. Practic, umbla in substanta noastra, in informatia apei. Organismul nostru contine apa. Aceste picaturi de flori ne schimba starea, schimba lichidul din corpul nostru.

Lipsa de iubire, esecul sentimental ne imbolnavesc. Pentru depresie, roua florii de mustar are un efect extraordinar. La fel si maslinul sau gentiana. Crinul alb, de asemenea, e recomandat. Daca iti pierzi stapanirea de sine, e bine sa bei esenta de floare de corcodus. Pentru cei care nu au incredere, trebuie sa urmeze remediile cu ovaz.

Iti poti alege remediul in functie de starile pe care le ai. De asemenea, e obligatoriu sa vorbesti cu un terapeut specializat in acest tip de tratament”, a declarat Lidia Fecioru in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Ce este terapia Bach?

Aceasta terapie asa-zis florala imbina remedii preparate cu ingrediente naturale non-toxice luate din flora spontana. Nu se consuma mai mult de 2 picaturi in apa plata sau de izvor din sticluletele cu remedii originale.

CITESTE SI: Cum se citeste in palma, cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru

Aceste amestecuri de roua de flori cu apa dezvolta o serie de capacitati, de calitati pe care le consideram pierdute. Terapia Bach dezvolta rabdarea, increderea in sine, creste nivelul de empatie si puterea de a iubi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top