Connect with us

Revistateo.ro

Cum traieste femeia cu malformatii venoase sau baloanele de sub piele

Stiri

FOTOGRAFII CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL. Cum traieste o femeie cu malformatii venoase

Jennifer Hiles sufera de malformatii venoase arteriale, o boala care i-a desfigurat chipul complet. Vezi ce fel de viata are aceasta femeie care traieste cu ‘baloane’ sub piele.

Afectiunea de care sufera Jenny este foarte rara. Potrivit rapoartelor medicale intocmite, venele ei s-au umflat atat de tare incat s-au constituit in cheaguri ce pot urca oricand la creier sau ii pot face inima sa nu mai bata normal ori sa se opreasca. Pentru a o tine in viata, medicii i-au inserat niste baloane care arata ca niste tumori uriase. Acestea au rolul de a tine sub control infectia si sangerarea.

Jenny a mai fost operata in trecut, insa interventiile chirurgicale la care s-a supus pana acum nu au alungat de tot boala. Femeia va suferi o interventie definitiva, iar medicii sunt increzatori ca de data aceasta va functiona. Chirurgii trebuie sa descalceasca vasele de sange care au format cheaguri pe fata ei si asta nu e tot. Nasul ii va fi reconstruit si, de asemenea, si maxilarul.

Boala Willebrand. O tanara a avut sangerari menstruale zilnic, timp de 5 ani

Un bebelus cu tumora la creier a fost dus la medici de parinti. DESCOPERIREA FACUTA ITI VA FACE PIELEA DE GAINA!

„Vreau doar sa nu mai fiu timida, sa nu se uite lumea ciudat la mine. Boala aceasta ma face sa sangerez des, gingiile mele sunt adesea inundate de sange, iar maxilarul este complet infectat.”, spune femeia care traieste in Dakota de Sud, SUA.

Cum traieste femeia cu malformatii venoase sau baloanele de sub piele

„Baloanele medicale instalate sunt ca niste implanturi mamare, dar acestea nu au rol de infrumusetare ci ma tin in viata. In interiorul baloanelor exista solutie salina care curata in permanenta zonele afectate de puroi si bacterii”, mai spune femeia.

Cum traieste femeia cu malformatii venoase sau baloanele de sub piele

Jennifer are mari emotii de fiecare data cand iese din casa pentru ca ii este frica sa fie respinsa. Aceasta are doua fetite, Martina si Kiah, care o ajuta sa priveasca optimist catre viitor, iar viitorul ei sot, Dustin VanOverschelde, este cel mai important stalp de sprijin in momentele dinaintea operatiei finale.

Cum traieste femeia cu malformatii venoase sau baloanele de sub piele

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top