Connect with us

Revistateo.ro

Cum tratezi acneea cu ulei de ficat de cod

Stiri

Cum tratezi acneea cu ulei de ficat de cod

Acneea este o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor. Iată cum o poţi trata cu ulei din ficat de cod!

Dacă eşti în căutarea unui remediu natural care să fie extrem de eficient împotriva coşurilor, uleiul de cod poate fi soluţia pentru tine. Coşurile nu afectează în mod grav sănătatea pielii, însă strică modul în care aceasta arată şi are un impact major asupra încrederii de sine. Cauzele apariţii acestei probleme sunt variate. Acum, în perioada verii, acneea îşi face loc pe chipul multor persoane, tocmai din pricina căldurii excesive şi a transpiraţiei.

CITEŞTE ŞI: DE CE SĂ FOLOSEŞTI ULEIUL DE JOJOBA PENTRU PIELEA CAPULUI

Toate femeile şi-ar dori un tratament rapid şi eficient, însă din păcate acesta rareori există. Dacă găseşti o soluţie care să funcţioneze pe moment, cu siguranţă coşurile vor reapărea la scurt timp. Cea mai bună soluţie sunt tratamentele naturiste care, deşi acţionează mai greu, dau rezultate uimitoare şi de lungă durată.

Uleiul din ficat de cod conţine numeroşi nutrienţi foarte importanţi în procesul de eliminare a coşurilor. Este utilizat de secole în tratarea multor afecţiuni, fiind considerat unul dintre cele mai vechi remedii împotriva acneei de orice tip. Datorită cantităţii importante de vitamina A din acest tip de ulei, celulele îşi păstrează sănătatea, iar glandele sebacee îşi reduc mărimea. Astfel producţia de sebum este diminuată, iar riscul apariţiei coşurilor scade.

Acizii graşi omega 3 şi omega 6 sunt extrem de importanţi pentru îndepărtarea acneei, având rolul de a acţiona ca agenţi antiinflamatori. Din acest punct de vedere, uleiul din ficat de cod este important în combaterea acneei chistice. Utilizarea capsulelor cu ulei nu sporeşte numai procesul de îndepătarea acneei, ci este esenţial şi pentru a combate semnele şi cicatricile care rămân în urma coşurilor.

Sursa foto: itoday.com

1 Comment

1 Comment

  1. Sorina

    2015-11-19T11:07:16+02:00 at 2015-11-19T11:07:16+02:00

    Si eu am acnee de mult timp si e destul de suparator acest lucru. Au inceput sa doara si asta ma obliga sa caut ceva ca sa scap definitiv de ele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top