Connect with us

Revistateo.ro

Frumusete

Cum trebuie să ai grijă de UNGHIILE CU GEL, după ce le-ai pus

Moda unghiilor cu gel încă nu a apus, și, tocmai de aceea, îți prezentăm câteva lucruri pe care merită să le știi atunci când îți pui unghii false.

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre unghiile cu gel:

1. NU ÎȚI PUNE UNGHII FALSE ACASĂ ȘI NU ȚI LE DA JOS SINGURĂ

Pentru asta există saloanele cosmetice! Nu îți îndepărta singură gelul! Această greșeală o fac foarte multe femei și se aleg cu răni severe. Trebuie să știi că unghia ta naturală va fi deteriorată și mult mai sensibilă după îndepărtarea gelului UV. Acesta acționează puternic asupra întregii suprafețe, iar după îndepărtare aspectul unghiilor tale diferă destul de mult. Pentru a evita durerile sau usturimea provocată de scoaterea gelului UV, pune-ți degetele în ceai de mușețel călduț.

CITEȘTE ȘI: UNGHII FALSE, RISCURI ADEVĂRATE
2. NU ORICE TIP DE OJĂ REZISTĂ PE STRATUL SUBȚIRE DE GEL UV

Atenție foarte mare la ce fel de ojă cumperi din magazine! Oja pe care o folosești trebuie să reziste peste gelul UV. În mod normal, trebuie să alegi acea ojă care nu are un aspect foarte apos și permite rezistența pe unghie. Dacă unghiile tale false au fost puse de profesioniști, vei observa că se va crea o peliculă menținută mereu uscată care facilitează aplicarea și rezistența în timp a ojei tale.

3. UNGHIILE CU GEL NU SE TAIE

Atenție foarte mare în momentul în care vrei să îți faci manichiura. Taie foarte puțin (cam un sfert din cât tai de obicei) dacă vrei să înfrumusețezi aspectul unghiilor tale și îndepărtează cu mult tact pielița deranjantă din jurul unghiei.

4. ALEGE UN LAC DE UNGHII PE BAZĂ DE APĂ

Unghiile cu gel își pierd din glamour cu trecerea timpului, iar cele naturale se pot deteriora serios. Pentru hrănirea unghiilor tale și menținerea lor în timp folosește un lac transparent pe bază de apă.

5. UNGHIILE DE GEL SE MENȚIN ALB CU BICARBONAT DE SODIU

Folosește bicarbonat de sodiu dacă vrei să îți cureți unghiile pătate din greșeală cu cafea sau vreun alt sos. Nu te aventura prea tare cu acetona!

Sursa foto: vamvu.es

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top