Stiri
Cum trebuie sa isi adoarma mamicile CORECT bebelusul
Mamicile se confrunta cu o problema foarte mare atunci cand incearca sa isi adoarma copilul. In primul rand ca bebelusul nu doarme la ore fixe si nicidecum de fiecare data cand vrea mamica.
Mamicile trebuie sa stie ca nu este nimic nefiresc ca puisorii lor sa se trezeasca in toiul noptii: asa i-a setat mama natura. Copiii nu au capacitatea de a adormi singuri pana la varsta de 4 ani, iar mamele care spun ca isi pun bebelusul in patut si adorm instantaneu ori sunt extrem de norocoase ori nu vor sa recunoasca cu ce dificultate si-au adormit printul sau printesa.
Exista cateva strategii de adormire a copilasilor, una dintre ele este la sanul mamei. Gurile rele ar sustine ca acesta va deveni dependent de san o vreme mai indelungata, insa bebelusul are nevoie de protectia mamei. Este panicard de crezut ca dupa ce va fi mare, barbatelul de altadata o va suna pe mamica pentru a-i spune o poveste sa adoarma.
O alta modalitate corecta si eficienta pentru adormirea bebelusului este mangaierea capsorului sau rasucirea unei suvite astfel incat sa ii ofere senzatia ca mamica lui este mereu acolo. Daca va ganditi bine, si voi cand erati mici adormeati cand mama se juca cu parul vostru.
Si, in final, ultima modalitate de adormire corecta a unui bebelus este aceea prin care ii cititi o poveste. Chiar daca el nu intelege, anumite cuvinte spuse vor avea o anumita rezonanta si el ori va ganguri si va astepta continuarea povestii, ori va adormi instant pe naratiunea ta.