Connect with us

Revistateo.ro

Cum trebuie sa iti faci manichiura toamna aceasta

Stiri

Cum trebuie sa iti faci manichiura toamna aceasta

Vrei sa afli care sunt cele mai purtate culori toamna aceasta cand vine vorba de manichiura? Vrei sa fii mereu la moda, chiar si atunci cand vine vorba de unghiile tale? Afla cum trebuie sa iti faci manichiura toamna aceasta si care sunt culorile cele mai populare printre celebritati.

Rosu. Aceasta culoare nu se va demoda niciodata. Va fi mereu in trend. Modelele Versace, Chanel si Aigner au purtat-o pe podium la saptamana modei. Asa ca nu ezita sa iti faci unghiiile rosii si sa fii senzuala.

Verde. Alege o nuanta inchisa si nu vei da gres. Asta culoare a fost prezenta pe unghiile modelelor care prezinta pentru Elie Saab si A. Berardi. Daca esti obisnuita cu nuante pale, da-ti sansa sa fii mai indrazneata in aceasta toamna si opteaza pentru verde. Va fi o schimbare bine venita si vei atrage toate privirile.

Gri. Toamna se poarta griul, nu este niciun dubiu. Dar tu ai indrazni sa il porti si pe unghii? Daca nu esti o persoana prea indrazneata, incearca o nuanta mai pala a acestei culori. Daca vrei ceva iesit din comun, incearca un model cu gri si negru si sigur vei fi senzationala.

Visiniu inchis. Dupa parerea mea, nu exista culoare mai frumoasa si mai potrivita pentru acest sezon decat visiniul. Cu cat alegi o nuanta mai inchisa, cu atat mai bine. Mainile tale vor arata foarte stilate si elegante. Incearca si nu iti va parea rau!

Negru. Chiar daca nu este stilul tau, poti incerca macar de Halloween sa iti pictezi unghiile cu negru. Sau poti alege o alta culoare de baza si un model cu putin negru. Va fi ceva deosebit.

Nude. Daca esti genul care opteaza pentru culori pale, aceasta nuanta este perfecta pentru tine. Un stil clasic, curat si elegant intotdeauna da bine! Vei fi chic si te vei simti foarte feminina cu o culoare nude pe unghii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top