Connect with us

Revistateo.ro

Cum trebuie sa iti ingrijesti parul pe timp de iarna

Par & Coafuri

Cum trebuie sa iti ingrijesti parul pe timp de iarna

Acum ca iarna se aproapie si zilele sunt din ce in ce mai reci, este timpul sa te gandesti la metode care sa previna deteriorarea parului tau si sa aduca ingrijirea necesara pe timpul sezonului rece. Noi iti aratam cum trebuie sa iti ingrijesti parul pe timp de iarna, astfel incat sa arate splendid.

Cel mai simplu sfat este sa iti acoperi capul cu o palarie, caciula sau esarfa ori de cate ori iesi afara. Vantul, ploaia si zapada afecteaza foarte mult structura firului de par si il usuca. Incearca totusi sa porti materiale usoare. Pune-ti o esarfa de matase inainte sa-ti iei calduroasa caciula de lana. Asta te va proteja mai mult.

Pe timpul iernii, este o idee foarte buna sa ii oferi parului tau, odata pe saptamana, o hidratare intensa. Aerul uscat din apartamentul tau si frigul de afara nu ii fac bine podoabei tale capilare. Ofera-i hidratarea de care are nevoie cu masti de ulei si tratamente.

CITESTE SI: CE ULEI TREBUIE SA FOLOSESTI PENTRU PARUL TAU

Incearca sa iti speli parul doar de doua ori pe saptamana. Asta va preveni uscarea lui. Asigura-te ca iti usuci bine parul inainte sa iesi din casa. Daca iesi cu parul umed, nu numai ca vei raci, dar umezeala din par combinata cu frigul de afara iti vor deshidrata firul de par foarte tare.

Un secret neasteptat pentru sanatatea poadoabei tale capilare pe timp de iarna este echizitia unui umidificator. Nu te gandi ca umiditatea iti va increti parul sau il va face dezordonat. Caldura din casa ii poate afecta structura foarte mult. De asemenea va preveni si uscarea pielii tale. Nu exista o achizitie mai buna pe timp de iarna!

Incearca sa ai grija de parul tau, mai ales daca ai un fir subtire si problematic. Anotimpul rece aduce cu el multi factori care il afecteaza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top