Connect with us

Revistateo.ro

Cum trebuie să îți perii părul în mod corect

Par & Coafuri

Cum trebuie să îți perii părul în mod corect

Știu că faci asta de când erai mică și nu pare să fie nimic în neregulă cu modul în care îți periai părul până acum, dar trebuie să știi că există anumite tehnici care te pot ajuta să îmbunătățești calitatea podoabei tale capilare. Deși pare a fi un proces extrem de simplu, trebuie să urmezi câțiva pași de bază care să îi ofere părului un aspect sănătos.

Unul dintre cele mai importante lucruri este să nu îți perii niciodată părul atunci când este umed. Deși pare că este un sfat banal, pe care toată lumea îl urmează, multe femei au tendința să își perie părul imediat ce au ieșit din duș. În acest ritm nu faci decât să îl rupi și să îl slăbești foarte mult. Dacă totuși părul tău nu s-a uscat complet, alege un pieptăn mai rar, care să nu agreseze firul de păr.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CUM SĂ FOLOSEȘTI MIEREA PENTRU A TRATA TENUL GRAS

Piaptănă-ți părul întotdeauna de la ceafă. Instinctul tău s-ar putea să te îndrume să-ți perii părul din față-n spate. Încearcă să stai cu capul aplecat și să începi cu zona cefei. Nu numai că vei oferi volum și un aspect natural părului, dar această tehnică este și mult mai delicată. După ce te-ai descâlcit în acest mod, așează-ți părul trecându-țu ușor mâna prin el. Va strălucire și va arăta mult mai bine.

Dacă ai părul creț încearcă să nu îl perii prea mult. Firele care alcătuiesc o buclă trebuie să stea împreună. Atunci când acestea se separă aspectul devine unul ciufulit și dezordonat. Firul de păr arată mai moale, mai firav și aspectul general va fi unul foarte dezordonat.

Peria cu care te usuci are un impact enorm asupra felului în care arăți la final. O perie mare te va ajuta să îți îndrepți părul, în timpul de una de dimensiuni mai mici îl va ondula ușor în timp ce-l usuci. În funcție de ceeea ce îți dorești o poți alege pe cea potrivită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top