Connect with us

Revistateo.ro

serviciu

Stiri

Cum trebuie sa te machezi la serviciu

Pentru multe dintre femei machiajul pe care il pun pe fata cand merg la serviciu reprezinta o mare dilema.

Cu toate stim ca machiajul pe care ni-l punem pe fata in timpul zilei cand mergem la serviciu nu trebuie sa fie prea strident. Problema este ca exista o linie fina intr-un machiaj strident si unul aproape inexistent.

Iata care sunt sfaturile de care este bine sa tii cont atunci cand te machezi pentru serviciu!

Este indicat sa nu incerci produse cosmetice noi in timpul saptamanii lucratoare. Vorbim in special de autobronzante, mai ales ca in cazul lor se pot intampla accidente foarte repede si usor.

CITESTE SI: Cum sa te machiezi daca ai fata rotunda

CITESTE SI: FOTO: 4 idei de machiaj pe care trebuie sa le incerci toamna aceasta

Pentru ca nu vrei sa apari la serviciu cu o fata plina de pete din cauza unor iritatii, incearca sa stai departe de astfel de produse si sa incerci sa le aplici vineri seara sau cel tarziu sambata dimineata. Asta ca tenul tau sa aiba suficient timp sa isi revina la culoarea normala.

Cand vine vorba de machiajul pe care il porti la serviciu este bine sa nu faci exces de rimel. La capitolul gene nu este suficient doar sa nu iti pui unele false ca sa nu atragi atentia intr-un mod neplacut, este foarte important sa nu le incarci cu rimel.

Indicat este sa aplici rimelul incepand de la baza genelor inspre varf cu o singura miscare. Tine minte sa nu repeti miscarea, chiar daca ti se va parea ca genele tale mai necesita retusuri. La serviciu este important sa ai un machiaj cat mai natural.

Este de evitat sa folosesti un fard de pleoape inchis la culoare. In general, fardul inchis la culoare precu, cel cenusiu, maro inchis sau negru, se aplica doar seara. Pentru seara este specific machiajul numit ,, ochi fumurii”.

La serviciu acest machiaj este mult prea strident si neadecvat. In plus, risti ca o parte dintre colegii tai de munca sa creada ca ti-ai lasat pe pleoaple machiajul de seara trecuta.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top