Connect with us

Revistateo.ro

iphone 7

Inedit

Cum va arata noul iPhone 7. Detalii tehnice si preturi

Chiar daca mai este destul timp pana la lansarea noului Iphone 7, zvonurile cu privire la performantele si design-ul noului device au inceput sa apara pe blogurile de specialitate.

Ne asteptam ca Apple sa introduca un nou procesor mult mai puternic si eficient decat actualul A9 de pe 6s. Viitorul smartphone va include noua generatie de procesoare A10 provenite cel mai probabil de la TSMC.

Dupa cum ne-au obisnuit cei din Cupertino, viitorul iPhone va sosi in luna septembrie a anului viitor in doua versiuni comerciale. Apple ar putea miza tot pe aceleasi display-uri de 4,7 si 5,5 inci. Se pare insa ca ecranele vor avea rezolutii diferite fata de actualele generatii. Potrivit celor de la macrumors.com care citeaza o sursa chineza, noul Iphone ar putea avea display edge to edge. Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities considera ca Apple nu va miza pe un astfel de panou si va merge tot pe un display clasic cu celule luminoase.

Sunt sanse mari ca noul iPhone 7 sa se apropie de grosimea noului iPod (6.1 mm). Asemenea actualei generatii de iPhone (6s si 6s Plus), noul model va pastra tehnologia 3D Touch. Aceeasi sursa chineza mai mentioneaza ca viitorul display va avea o tehnologie TFT-LCD.

Sursa foto: Lehighvalleylive

Citeste mai mult pe Fresh24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top