Connect with us

Revistateo.ro

Cum va fi vremea in weekend (14-15 ianuarie 2017)

Stiri

Cum va fi vremea in weekend (14-15 ianuarie 2017)

Meteorologii au actualizat informatiile despre cum va fi vremea in weekend. Urmeaza doua zile cu o usoara incalzire.

Vremea se va incalzi in toate regiunile. In majoritatea zonelor din tara, gerul face o pauza, cel putin pe timpul zilei. In regiunile intracarpatice sunt asteptate valori pozitive de pana la 5-6 grade. In restul regiunilor se vor mentine valorile negative, pana spre -5 grade Celsius.

Cum va fi vremea sambata si duminica in tara

Sambata se asteapta valori pozitive in aproape toate judetele Transilvaniei. La Cluj vor fi 2 grade Celsius in timpul zilei, iar noaptea temperaturile vor cobori pana la -8 grade. In Bihor, in special in zona de munte, se asteapta ninsori sambata, 14 ianuarie, iar maxima zilei va fi de un grad. Duminica, temperatura maxima a zilei coboara la -1 grad.

In Constanta si Tulcea va fi ceva mai cald in acest weekend. Temperaturile vor fi cuprinse intre -3 si 5 grade Celsius. Duminica va fi ceva mai frig, unde minimele vor cobori pana la -6 sau -7 grade.

In Bucuresti, sambata va fi soare, insa temperaturile nu vor urca mai mult de 2-3 grade. Noptile vor fi in continuare friguroase. Ziua de duminica va fi normala din punct de vedere termic pentru aceasta perioada. Valorile vor fi cuprinse intre -12 si -1 grade.

Vreme frumoasa se anunta si in nord-estul Moldovei. La Iasi, sambata vor fi 5 grade in timpul zilei si -11 in timpul noptii. Duminica va fi ceva mai frig, cu valori termice cuprinse intre -13 si -1 grade.

Si la Suceava va fi ceva mai cald fata de vremea ultimelor 7 zile. Vor fi 3 grade pe timpul zilei de sambata si 0 grade duminica. Si in sudul Moldovei, la Galati, sunt asteptati temperaturi pozitive, de la 0 (duminica) pana la 3 grade (sambata).

CITESTE SI: Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni

In Oltenia va fi in general noros, iar sambata este posibil sa ploua. Duminica va straluci soarele, dar va fi cu dinti. Ziua de 15 ianuarie nu va inregistra temperaturi mai mare de -2 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top