Stiri
Cuptorul cu microunde IMPIEDICA combaterea cancerului
Evitati incalzirea alimentelor in cuptorul cu microunde! Microundele distrug valorile nutritive ale hranei si tocmai vitaminele si fitonutrientii care previn o serie de boli, precum cancerul.
Vitaminele si fitonutrientii din alimente sunt molecule foarte fine care actioneaza precise si sunt sensibile la o serie de factori. Microundele sunt cea mai rea metoda de gatit pentru ca microundele excita moleculele de apa in orice gatesti, ducand la formarea caldurii din interior spre exterior. Acest lucru duce la “detonarea” celula cu celula a mancarii (cum ar fi broccoli, morcovi, etc.), determinand o descompunere moleculara aproape integrala a vitaminelor si fitonutrientilor, care duce la aparitia bolilor.
Nu te lasa pacalit de gustul mancarii! Nici macar nu e acelasi gust, dar avand in vedere ca mancarea a fost incalzita mai repede iti da senzatia ca este la fel de buna. Alimentele sufera un adevarat razboi nuclear in cuptorul cu microunde, moleculele miraculoase (fitonutrientii) fiind efectiv arse, distruse, evaporate.
Singura activitate ”benefica” pe care o face cuptorul cu microunde este sa transforme alimentele sanatoase in calorii goale.