Connect with us

Revistateo.ro

pere

Dieta si Sport

Cura cu pere te scapa de balonare, te ajuta sa slabesti si are multe alte beneficii. Afla care sunt!

Daca mananci pere, vei scapa de balonare si de kilogramele in plus. Vezi de ce!

Perele sunt o importanta sursa de fibre, motiv pentru care este foarte bine sa le consumi daca esti balonata. De asemenea contin vitaminele B2, C, E.

Ca sa tii o cura cu pere, este suficient sa consumi cate un fruct la fiecare masa. De asemenea, ai grija ca alimentatia ta sa contina fibre (ovaz, grau, mazare, fasole) si sa nu mananci grasimi, zahar si alimente procesate. Practic, urmeaza o dieta pe baza de protenine si salate, la care adaugi pere. Astfel, vei fi sigura ca efectele sunt cele dorite.

Datorita continutului mare de pectina din pere, se va reduce nivelul de colesterol din sange. De asemenea, te ajuta sa elimini toxinele din organism. In plus, perele au multe alte beneficii.

CITESTE SI: 5 perechi de alimente pe care NU AI VOIE SA LE COMBINI NICIODATA! Iata de ce!

CITESTE SI: Cum te ajuta FIBRELE in dieta de detoxifiere?

Perele regleaza tensiunea – daca ai hipertensiune consuma pere, caci contin antioxidanti benefici pentru circulatia sangelui.

Consumul de pere te ajuta sa lupti cu infectiile. Aceste fructe de toamna sunt excelente impotriva afectiunilor de sezon, datorita faptului ca sunt pline de vitamina C si de cupru. Perele sunt benefice pentru plamani si sistemul respirator.

Perele protejeaza organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi, asa ca sunt benefice impotriva cancerului. In plus, au un indice glicemic foarte mic, motiv pentru care sunt indicate persoanelor care sufera de diabet.

Cura cu pere este foarte buna si pentru sanatatea ochilor – trei pere pe zi reduc cu 36% riscul de degenerescenta maculara, care duce la pierderea vederii.

Perele sunt foarte bune si pentru afectiuni ale rinichilor, precum litiaza urinara. Doi litri de suc de pere pe zi ajuta la eliminarea pietrlor la rinichi.

Cura cu pere, pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti contine o substanta numita amfakt, care are efecte benefice asupra ovarelor, mentinandu-le sanatoase.

Asadar, nu ai niciun motiv pentru a nu urma o cura cu pere: le gasesti in orice piata, sunt de sezon, te ajuta sa fii mai slaba, mai sanatoasa si mai energica!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top