Connect with us

Revistateo.ro

Curiozități halucinante despre SEX

Stiri

Curiozități halucinante despre SEX

Sexul continuă să fie un subiect tabu sau cel puțin abordat diferit pe diferite meleaguri, chiar dacă trăim într-o epocă în care lumea acceptă tot mai mult astfel de teme așa-zis controversate. Până la libertatea de exprimare de azi în privința sexului, au existat secole în care despre sex se știau lucruri care astăzi ni se par halucinante. Chiar și despre sexul modern există descoperiri care pe unele femei le-ar intriga, cum ar fi faptul că bărbații reușesc să aibă orgasm mai repede decât femeile.

CURIOZITĂȚI DESPRE SEX
1. Până la sosirea englezilor în Egipt, egiptenii nu doreau să își dezvirgineze iubitele sau nevestele deoarece considerau că orice contact cu sângele unei femei poate aduce boli și este periculos. Tocmai de aceea, egiptenii angajau servitorii care să se ”sacrifice” ca femeia să nu mai rămână virgină. Este halucinant acest obicei dar trebuie să ținem cont că s-a întâmplat de mult acest lucru.

CITEȘTE ȘI: 6 TIPURI DE SEX. TU ÎN CARE CREZI?

2. Potrivit celor mai recente statistici, bărbații obțin orgasmul mai repede decât femeile, în timpul actului sexual. Când vine vorba despre masturbare însă, femeile reușesc să aibă orgasm mai rapid decât bărbații.

3. Cele mai admirate părți ale corpului unui bărbat de către o femeie sunt coapsele, umerii, gâtul și mâinile, după care abia apoi urmează ochii și fața, potrivit ultimelor sondaje și cercetări în domeniul atracției sexuale.

4. Studiourile cinematografice de la MGM au realizat un tabel mai puțin banal pentru o firmă: au scris care sunt perioadele de ciclu menstrual al actrițelor, pentru ca acestea să nu fie solicitate să filmeze în acele zile.

5. Studii recente arată că bărbații și femeile au exact aceeași senzație în timpul orgasmului. Atât bărbații cât și femeile descriu orgasmul de manieră asemănătoare până la identică, descriere care includ furnicăturile din corp și senzația de moleșeală ulterioară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top