Connect with us

Revistateo.ro

"Da" si "Nu" pentru o relatie perfecta cu barbatul... - Toate zodiile

Mistic

„Da” si „Nu” pentru o relatie perfecta cu barbatul… – Toate zodiile

Barbatul Berbec este foarte orgolios fapt pentru care un refuz inseamna o atingere a demnitatii masculine, la fel, nu accepta nici taraganarea sau sa fie tinut in suspans de fiecare data. Afla ce ar trebui sa faci si ce sa nu faci pentru a avea o relatie perfecta cu barbatul din zodia Berbec.

Citeste si: 10 citate care definesc zodia Berbec

Citeste si: Cea mai mare durere a zodiei Berbec

„DA” pentru o relatie perfecta cu barbatul din zodia Berbec:

1. Fa tot posibilul sa-l surprinzi. Barbatului Berbec ii plac surprizele si activitatile spontane. Spre exemplu: daca e o seara plictisitoare si nu faceti altceva decat sa priviti la televizor, vino cu o ideea spontana si propune-i sa iesiti la o terasa. Barbatul Berbec va aprecia grija fata de el, insa foarte rara iti va recunoaste acest lucru.

2. Fii mereu feminina si sexi. Barbatul Berbec vrea ca femeia de langa el sa fie mereu aranjata si admirata de ceilalti. Asadar, acorda-ti mai multe antentie. Nu trebuie sa-ti cumperi o rochie noua pentru ca el sa te complimenteze. Poti fi sexi si in pijamale, daca ai atitudinea potrivita.

3. Lauda-l, insa nu exagera pentru ca si-o va lua in cap. Barbatul Berbec simte nevoia de a fi mereu laudat, complimentat si admirat. Spune-i cat esti de incantata cand pregateste micul dejun, scoate in evidenta talentele lui si multumeste-i. Astfel, si el isi va da interesul si vei fi rasfatata.

4. Prietenii lui trebuie sa devina si prietenii tai. Intotdeauna barbatul Berbec va fi incantat cand prietenii sai ii vor lauda iubita. Nu trebuie sa o faci fortat, insa foloseste-ti atuurile pentru a te face placuta. Organizeaza chiar tu iesiri in grup.

5. Asculta-l. Barbatul Berbec are nevoie sa fie ascultat. Chiar si atunci cdand iti spune acelasi lucru de mai multe ori sau cand se plange de problemele de la serviciu, asculta-l si cand e cazul sfatuieste-l. Faptul ca esti mereu acolo cand el are nevoie sa se descarce il va apropia si mai tare de tine.

„NU”pentru o relatie perfecta cu barbatul din zodia Berbec:

1. Nu-i plac femeile posesive. Asadar, oricat de mult te framanta gandul ca el este cu baietii in oras, nu intreba niciodata cu cine a iesit sau cat a stat. Barbatul Berbec uraste sa fie controlat. In plus, libertatea intr-o relatie este binevenita.

2. Nu te pune pe tava de fiecare data. Barbatului Berbec ii place ca femeia de langa el sa fie puternica si sa aiba un punct de vedere. Insa, nu trebuie sa dai nici in extrema cealalta si sa vrei sa arati ca tu ai mereu dreptate. Cauta echilibrul.

3. Nu-l certa pentru lucruri minore. Barbatul Berbec evita certurile, mai ales daca ele sunt din motive banale. Cauta sa aveti o discutie civilizata si sa-ti expui nemultumirea, insa nu cu un ton ridicat, pentru ca risti sa vorbesti singura.

4. Nu fi lenesa. Oricat de obosita esti sau plictisita, nu neglija casa. Barbatului Berbec ii place curatenia in casa, ii place sa vada ca ai grija de el. Tine de calitatea ta de femeie sa-ti programezi timpul asa incat sa le poti rezolva pe toate.

5. Nu fi bosumflata. Chiar daca el a facut ceva, iar tu te-ai suparat, nu tine in tine. El va aprecia sinceritatea ta, chiar daca uneori poti sa fii dura in exprimare. Atrage-i atentia cand greseste, insa nu transforma tonul discutiei in cearta.

Vezi si – DA si NU pentru o relatie perfecta cu barbatul: BERBEC| TAUR| GEMENI| RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top