Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Daca știam asta o iubeam și mai mult. Ce secret a aflat Alexandru Arsinel despre Stela Popescu după ce actriță a murit

Alexandru Arșinel a făcut mărturisiri cutremurătoare la Antena 3, intr-un interviu acordat EXCLUSIV.

„In relatia cu Stela eu eram mai capos, dar ea mai ingaduia cu o toleranta extraordinara, ma intelegea. Am aflat dupa ce a murit. Se intampla ca unii ma mai muscau si ea ma apara: <<Sa nu se ia de Sandu, se nu se ia de mine>>. Daca stiam treaba asta, o iubeam si mai mult. M-a lovit extraordinar. Nu stiam asta.”, a spus Alexandru Arsinel.

Alexandru Arșinel a acordat un interviu in EXCLUSIVITATE pentru ANTENA 3. Este prima apritiție după ce a fost nevoit să asiste la moartea Stelei Popescu, partenera sa de scena.

„Nu am vorbit cu ea despre lipsa familiei, nu tuturor le face placere sa ii atingi in zona care ii doare. Singur in casa, e abatut. Stiam ca s-ar putea intampla intr-o zi o nenorocire, spre deosebire de Stela.

„Nici nu cred, se obisnuisera ele doua cu aceasta dragoste. Eu dupa operatie, m-am temut de moarte.

Atata incredere aveam in ea ca nu o sa ne faca figura asta. Ma refer la Stela. In ultima vreme, era un pic amarata, o dureau genunchii. Dar, in rest, aveam proiecte pentru ani de zile.

Marti spre miercuri a murit, marti am sunat-o si am intrebat-o ce facem in Spania si cred ca am sa ma duc. Ea a zis sa o las ca are spectacol. Era pusa pe treaba”

„Am fost cu Stela la rarit sfecla de zahar, eu eram in anul 3, ea era in anul 2 la facultate. Spuneau ca avem de realizat cate un rand, adica aproximativ un kilometru. Eu puneam mana intr-o tufa si smulgeam totul din jur, apoi toti faceau asta.

Era greu sa nu te indragostesti de Stela Popescu. Era de o stare, avea o stare din asta de spirit, nu puteai, trebuiai sa te indragostesti de ea, dar nu trebuia sa te superi daca nu iti raspundea la avansuri”, a declarat Alexandru Arșinel.

„Eram copii saraci, cu WC-ul pe hol. Aveam doar un frigider, ea era mai bine, dar nu foarte bine. Cu Stela a fost chimie din primul an in care am jucat. Eu am stiut doar ca trebuie sa joc, ca trebuie sa fac.. O sa ai ocazia sa vorbesti cu altii despre mine”

„Mie imi e frica, intram. Asta mi se trage de cand eram copil. Acum nu mai sperii de Bau-Bau. Mi-e frica atunci cand ma uit in oglinda. Mi-e frica sa ma uit la flacara aragazului. Daca are flacare prea mare? Cum am sa le spui sefilor care e situatia? Subconstientul lucreaza, si stiu eu pe cine lucreaza. Asta era in anul 1988.

Citeste aici: Gestul făcut în MARE SECRET de Alexandru Arșinel pentru Stela Popescu. Totul s-a întâmplat de mult, dar abia azi s-a AFLAT

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie 2017. Peste o lună marea actriță ar fi împlinit 82 de ani. Teatrul românesc este în doliu. Fără marea actriță, scena este mai tristă. Stela Popescu a fost găsită fără suflare în locuința sa din București de fiica sa adoptivă, relatează România Tv.

Stela Popescu nu a mai apucat să-și împlinească marea dorință

Stela Popescu cauza morții

Stela Popescu a murit

Stela Popescu nu a mai apucat să îşi vadă visul împlinit: spectacolul extraordinar pe care îl pregătea alături de Arşinel, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de „cuplu”.

„Aplauze, aplauze” era pe ultima sută de metri, spectacolul fiind programat pentru 8 decembrie, la ora 19.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tãnase” Bucureşti.

Stela Popescu mărturisea, recent, că abia aştepta acest spectacol, ce marca împlinirea a patru decenii de colaborare cu Alexandru Arşinel.

Alexandru este în stare de șoc. Partenerul său de scenă a ajuns la locuința actriței și printre lacrimi a apucat să spună doar atât:

„Am avut un spectacol zilele astea. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama.”, a declarat Alexandru Arșinel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top