Connect with us

Revistateo.ro

Dalai Lama a vorbit despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

Stiri

Dalai Lama a vorbit despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

Este fara doar si poate divortul anului. Ruptura dintre Angelina Jolie si Brad Pitt a ajuns pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume, iar printre cei care si-au dat cu parerea despre esecul acestei casatorii se numara liderul spiritual tibetan Dalai Lama.

Exista mai multe posibile cauze ale acestui divort, iar liderul tibetan a facut o analiza profunda despre ce inseamna cu adevarat un divort. Prezentatorul emisiunii „Good morning, Britain” l-a avut ca invitat pe Dalai Lama (81), laureat cu Premiul Nobel pentru Pace.

In emisiune, Dalai Lama a abordat o serie de subiecte sensibile printre care ascensiunea Statului Islamic, criza refugiatilor sirieni, Donald Trump, dar si divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt.

Dalai Lama: „Mariajul e primul pas spre divort”

„Este trist. Copiii ar putea sa se apropie mai mult de tata sau de mama. Totusi, cred ca mariajul este primul pas spre divort”, a declarat Dalai Lama in emisiune, scrie metro.co.uk.
Cea care a intentat divortul a fost cunoscuta actrita.

Angelina a scris in dosarul depus in instanta ca Brad Pitt agresa copiii si cere custodie totala a acestora. Pitt nu a dorit sa vorbeasca pana acum despre divort, insa in presa au aparut tot felul de declaratii ale asa-zisilor martori care au asistat la certurile dintre cei doi. Se zvoneste ca Brad Pitt ar fi inselat-o pe Angelina cu actrita Marion Cotillard, care a declarat recent ca este insarcinata. Sa fie acesta motivul divortului lor?

Angelina si Brad, cuplu cunoscut sub pseudonimul Brangelina, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Mr. & Mrs. Smith”, turnata in anul 2004.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top