Connect with us

Revistateo.ro

Star

Dan Negru: „Pedofilia merită pedepsită cu moartea”

Cazul pedofilului din Drumul Taberei, despre care s-a descoperit că ar mai fi comis 15 alte agresiuni sexuale este principalul subiect de discuție în țara noastră.

Au luat poziție și personalitățile publice. Multe dintre vedetele care apar la televizor spun că astfel de infracțiuni trebuie pedepsite aspru. Dan Negru merge mai departe și scrie că ar fi de acord să se introducă pedeapsa cu moartea pentru pedofili.

„Şi eu cred că pedofilia merită pedepsită cu moartea sau castrarea chimică! Cazul lui Drasius Kedys e faimos în toată lumea! Drasius a fost un lituanian a cărei fetiţă de şase ani, Deimantela, a fost agresată sexual de un pedofil influent, fost judecător în Vilnius, capitala Lituaniei.

CITEȘTE ȘI: Marian Godină știa cine este pedofilul din București: „Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori”. Ce spune despre fostul său coleg

Declarația halucinantă făcută de polițistul pedofil. Ce le-a declarat oamenilor legii

Tatăl şi-a căutat dreptatea în tribunale, a trmiis petiţii la Parlamentul European şi a avut puterea să-şi filmeze fetiţa cum povesteşte prin ce a trecut! Pentru că nimeni nu l-a luat în seamă, Drasius, fost luptător în armata lituaniană, şi-a făcut singur dreptate şi i-a executat pe toţi cei implicaţi în molestarea fetiţei lui.

Agresorului i-a tras două gloanţe în organele genitale şi un glonte în cap. Căutat apoi de poliţie, şi-a atras simpatia în toată lumea. Totuşi, după câteva săptămâni, poliţia din Lituania a anunţat că Drasius a fost găsit mort lângă locuinţa lui.

Trump l-a dat exemplu când a cerut pedeapsa cu moartea pentru pedofili. În campaniile mondiale anti-pedofilie există sloganul: «There is a Drasius în each daddy!» (Există un Drasius în fiecare tată)”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Adevărata funcție a pedofilului din Drumul Taberei. Dezvăluiri zguduitoare

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a dezvăluit la Antena 3 ce făcea, de fapt, la poliție, Eugen Stan, pedofilul care a acaparat atenția publicului în ultima vreme.

Coarnă: „Eu nu sunt specialist, dar am discutat cu psihologi și mi-au spus că nu se poate indica dacă cineva e pedofil, violator sau homosexual.

Acolo se testează inteligența. Acum, chiar nu aș putea să risc să răspund și eu mă feresc să etichetez lucruri pe care nu le stăpânesc. Consiliul psihologilor a avizat în mod favorabil personalul din Ministerul de Interne.

Eu am fost supus testărilor de personalitate și inteligență și știu cum se face asta. El era folosit și pe post de șofer, nu era doar operativ”, a mărturisit Coarnă la Antena 3, în emisiunea „Sinteza zilei”.

Monica Pop: „Acest om nu mai merită să mai fie pe pământ. Nu se poate cuantifica. Amintiți-vă că a fost un regizor care a primit 26 de ani de închisoare. Aș fi vrut castrare fizică, nu chimică, la așa ceva. Cum de nu și-a dat seama nevasta că avea un comportament deviant?

CITESTE SI: Concubina polițistului pedofil face declarații halucinante. Ce spune despre faptele acestuia

Mai are la activ molestarea a trei fetițe concomitent. Nu e la prima abatere. Merită să trăiască acest om?”, a spus și cunoscutul medic Monica Pop la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top