Connect with us

Revistateo.ro

Dana Chera, fostă Grecu, este însărcinată! Anunţ de ultimă oră al vedetei

Star

Dana Chera, fostă Grecu, este însărcinată! Anunţ de ultimă oră al vedetei

Dana Grecu, devenită recent Chera, trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii! Recent, prezentatoarea de la Antena 3 a făcut un anunţ care pe mulţi i-a luat prin surprindere pe fani. 

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, trecută recent printr-un divorţ, jurnalista ne dă acum o veste la care nu ne-am fi aşteptat. Dana  Chera a recunoscut că este înărcinată şi asteaptă un copil

Vedeta mai are o fată şi un băiat, de 14 respectiv 11 ani, din mariajul anterior.

Dana Chera, pe numele ei de acum, este fericită că în curând un bebeluş va apărea în viaţa ei şi a noului ei partener de viaţă.

Dana Chera a confirmat informaţia în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”

„Acum aştepţi un copil, Dana?”, este întrebarea primită de Dana. Prezentatoare nu a ascuns acest lucru şi a răspuns sincer.

„Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt.

Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta”, a spus Dana Chera, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparenţe”.

Citeşte şi Dana Grecu a avut un accident de mașină: ”M-am dat peste cap cu mașina, dar am supraviețuit. O colegă însă..”

”Venind spre emisiune, am citit Acatistul Sfântului Ciprian. Am avut un accident într-o zi, m-am dat peste cap cu mașina și am supraviețuit.

O colegă de ale mele mi-a spus să mă duc la biserica Sfântului Ciprian și du-te și roagă-te. El are niște rugăciuni foarte puternice”, a spus Dana Grecu.

Citeşte şi Ghinion pentru Dana Nălbaru și Dragoș Bucur în primele zile de la șederea în Olanda. Ce a pățit băiețelul lor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top