Connect with us

Revistateo.ro

dana marijuana

Inedit

Dana Marijuana A IZBUCNIT IN PLANS. Iata motivul!

Dana Marijuana, care in urma cu cativa ani era prezenta in topul muzical de la noi, a fost invitata la Teo Show, unde s-a plans de conditiile in care a ajuns industria muzicala.

Dana Marijuana pare sa fie un om cu totul diferit fata de cel care aparea la tv imbracat in blugi si hanorac. Cu o tinuta de printesa, interpreta a venit in platoul KanalD pentru a discuta despre proiectele sale muzicale.

La un moment dat insa, aceasta s-a suparat atat de tare din cauza ca oamenii fac muzica acum doar din interes incat pur si simplu a izbucnit in plans.

„Chiar sunt probleme cu concertele. Problema este ca la noi nu e o industrie adevarata. Azi te vor maine nu te mai vor. Isi fac prietene, se duc cu ele, le prezinta si gata…”, a marturisit Marijuana in direct la Teo Show.

In incercarea de a o face sa uite de tristete, teo a intrebat-o pe artista despre familia ei, moment in care chipul i s-a luminat.

„Familia mea e minunata. Mama ma vegheaza de sus, copii mei sunt minunati”, a spus Dana. Aceasta a marturisit insa ca lucrurile nu stateau chiar asa in copilaria ei.


„Tatal meu, pe care il iubesc… venea raul prin el. Ca un drac! Facea rau tot timpul si dadeam vina mereu numai pe raul ala care incepea sa ma distruga. Ma duceam la biserici, adunam icoane, iar el nu mai intra in camera din cauza icoanelor”, a continuat interpreta.

Aceasta a povestit si despre momemntul in care a fost acuzata ca si-ar fi abuzat una dintre fete.

„Era in pat, dormea, s-a rostogolit si a cazut din pat. Eu nu i-am facut nimic. Acum e foarte bine, nu a facut nicio operatie. Eu nu inteleg minciunile astea…”, a spus Dana Marijuana la Teo Show.

La final, Dana a spus ca este gata sa intre din nou in atentia iubitorilor de muzica si planuieste sa revina in forta.

„Cel putin acum, da, sunt gata sa o iau de la inceput cu muzica. Acum iubesc pe toata lumea si am observant ca si lumea vine la mine. Parca prind radacini din nou. Piesa deja e gata”, a incheiat artista.

Sursa foto captura Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top