Connect with us

Revistateo.ro

Rachel Weisz

Staruri

Daniel Craig și Rachel Weisz vor deveni părinți

Veste mare în lumea vedetelor internaționale! Daniel Craig, faimosul James Bond și Rachel Weisz vor deveni părinți pentru prima oară.

Rachel și Daniel vor avea primul copil împreună, iar informația a fost făcută publică de ziarul The New York Times. Vedeta va aduce pe lume un copil la 48 de ani. Rachel a confirmat chiar ea sarcina.

Practic, a fost întrebată care este secretul pielii ei strălucitoare, iar răspunsul dat jurnaliștilor a venit prompt: „Sarcina!”.

„O să înceapă să se vadă în curând. Eu și Daniel suntem extrem de fericiți. O să avem un mic omuleț. Abia așteptăm să facem cunoștință cu el sau ea. Totul este așa un mister!” , a declarat Rachel Weisz pentru publicația respectivă.

Rachel și Daniel au câte un copil din relațiile anterioare. Rachel are un băiat de 11 ani pe nume Henry. Copilul a fost conceput cu regizorul Darren Aronofsky. Daniel Craig are o fată de 25 de ani din relația cu Fiona Loudon.

Rachel Weisz a luat poziție în scandalul agresiunilor sexuale de la Hollywood

Prietena mea Sophie Dix vorbeşte despre acest lucru încă din anii 1990. Ea a relatat acel incident oricărei persoane care a vrut să o asculte în aceşti ultimi 20 de ani. Şi nimeni nu părea că voia să îi acorde vreo importanţă”, a declarat Rachel Weisz, care are cetăţenie britanică şi americană.

„Ce s-a schimbat de atunci? Cred că influenţa lui Harvey Weinstein a intrat în declin”, a adăugat Rachel Weisz.

„Acelaşi lucru s-a întâmplat cu Bill O’Reilly, acelaşi lucru s-a întâmplat cu Charlie Rose (doi prezentatori de televiziune acuzaţi de hărţuire sexuală şi comportamente indecente), este o chestiune care ţine de bani – ei nu mai aduceau la fel de mulţi bani ca în trecut. Nu este o părere optimistă, dar asta e o chestiune care ţine de influenţă şi de bani”, a adăugat actriţa.

https://teotrandafir.com/staruri/dorian-popa-a-aparut-in-chiloti-pe-strada-care-este-motivul-188780/

„Să sperăm că adevărate schimbări structurale vor ieşi din toate aceste lucruri. Că femeile care nu beneficiază de platforme influente pe Twitter, care sunt infirmiere sau simple angajate în birouri, să simtă că pot să vorbească cu patronii lor dacă li se întâmplă astfel de lucruri”, a adăugat actriţa Rachel Weisz în acelaşi interviu.

Sursa foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top