Connect with us

Revistateo.ro

David Puscas, despre impacarea cu mama sa, Luminita Anghel

Stiri

David Puscas, despre impacarea cu mama sa, Luminita Anghel: „Lucrurile mele erau stranse si mutate”

David Puscas s-a impacat cu mama sa, cantareata Luminita Anghel. Timpul si-a facut treaba si a demonstrat inca o data ca iubirea dintre o mama si copilul ei nu poate fi daramata de nimic in lume. Dupa ce au incercat sa isi rezolve problemele prin tot felul de metode, cei doi s-au impacat, iar David sustine astazi ca este extrem de mandru de mama sa si nu vrea sa o mai faca de ras.

Luminita Anghel il iubeste pe David ca pe ochii din cap, chiar daca nu este fiul ei biologic. Dragostea unei mame nu poate fi pusa la indoiala de nimeni pe lumea asta, mai ales ca artista a facut toate eforturile posibile si imposibile sa ii arate baiatului ei ca greseste atunci cand ii aduce anumite reprosuri. L-a crescut de mic, l-a educat, i-a oferit tot ceea ce putea sa ii ofere demonstrand ca are o inima uriasa. Din pacate, asa cum se intampla in viata, copiii cresc, iar varsta pubertatii poate fi problematica si nu ocoleste nici familiile de artisti.

„Cand m-am intors, toate lucrurile mele erau stranse”

David a fost prezent recent intr-un platou de televiziune unde a vorbit despre relatia cu mama sa, dupa impacare. ”Dupa Bac, mama mi-a facut cadou o vacanta in Vama, iar cand m-am intors, toate lucrurile mele erau stranse.

Aveam o relatie foarte frumoasa atunci cand eram mic si mergeam peste tot cu ea. Intr-un fel, o reprezint pe ea si nu vreau sa o fac de ras”, a declarat David in aceasta dimineata in emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

david-puscas-despre-impacarea-cu-mama-sa-luminita-anghel-1

David a postat recent o fotografie pe Facebook in care apare impreuna cu mama sa. Poza impacarii a strans peste o mie de like-uri pe cunoscuta retea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top