Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

De câte ori te va înșela, în funcție de zodie

Dacă unii nativi pur și simplu nu își pot închipui viața înșelându-și partenerul de viață, există câteva zodii care vor profita de orice moment pentru a înșela. Iată de câte ori te va înșela, în funcție de zodie:

Bărbații din zodia Berbec sunt mereu pasionali și plini de energie, iar aceste lucruri îi fac să le fie extrem de greu să fie fideli unei singure persoane. Partenerele acestor nativi ar trebui să fie mereu atente, căci nu le va fi ușor să nu guste din fructul oprit.

Nativii zodiei Taur, deși sunt loiali și devin dependenți de partenerii lor, nu este exclus să cadă pradă tentație. Spre deosebire de alți nativi, în cazul în care vor ajunge la înșelat, se vor căi toată viața lor.

Citește și: Horoscopul runelor 9 – 15 decembrie 2018 pentru toate zodiile. Zodiile care au o săptămână de vis

Bărbații zodiei Gemeni au permanentă nevoie să se simtă apreciați și iubiți de către persoanele din jur, iar dacă nu găsesc acasă ce au nevoie, vor apela la cuvinte iscusite pentru a ajunge în alt pat.

Sensibili și mereu cu vorbele la ei, nativii zodiei Rac nu își imaginează să își înșele partenera. Rezistă bine tentațiilor din jurul său. Niciodată nu vor înșela de bunăvoie.

Leii, în schimb, sunt extrem de pretențioși. Iar până când nu vor găsi o persoană care să se ridice la nivelul dorit de ei, nu vor ezita să înșele.

Fecioarele sunt extrem de stabile și de serioase. Când nu vor primi atenția necesară, o va căuta în brațele unei persoane dispuse să le ofere liniștea și sentimentele de care au nevoie.

Se știe faptul că nativii zodiei Balanță adoră să flirteze mult și să seducă, ori de câte ori simt nevoia. Nu au scuze pentru gesturile lor și nu ezită să înșele.

Nativii zodiei Scorpion sunt campioni când vine vorba de înșelat. Orice ocazie vor avea, vor profita de ea fără să stea pe gânduri. Doar când are sentimente puternice pentru partenera de viață vor renunța la aceste obiceiuri.

Nativii zodiei Vărsător, extrem de imprevizibili când vine vorba de înșelat

Fiind atrași de experiențe noi, nativii zodiei Săgetător nu vor refuza aventurile scurte care li se par extrem de interesante. Sunt șanse mari să înșele de mai multe ori în viață și să țină bine acest secret.

Nativii zodiei Capricorn au gusturi rafinate, așa că nu vor cădea în prada tentanțiilor decât cu o persoană de-a dreptul specială pentru ei, pe care nu ar putea-o cuceri în fiecare zi.

Nativii zodiei Vărsător sunt extrem de imprevizibili și nu este de mirare că ar putea să își înșele partenera chiar și cu ea de mână. Până nu sunt prinși în fapt, nu vor recunoaște nimic niciodată.

Nativii zodiei Pești adoră să fie amanți, chiar dacă au o legătură specială cu partenera de viață. Deși pare că aveți relația perfectă, nu te aștepta să fie totul roz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top