Connect with us

Revistateo.ro

De ce a divorțat Cristian Daminuță, viitorul concurent de la Exatlon

Staruri

De ce a divorțat Cristian Daminuță, viitorul concurent de la Exatlon

Se știe deja numele primului concurent de la Exatlon, sezonul 2. Este vorba despre fotbalistul Cristian Daminuță, cunoscut nu doar pentru munca de pe teren, ci și pentru relațiile sale controversate.

Acesta urma să facă nunta cu o frumoasă blondă pe 9 iunie, însă totul a fost amânat. Cei doi au decis să divorțeze înainte de cea mai importantă petrecere a lor. Daminuță a dezvăluit care sunt motivele divorțului.

Cristian Daminuță: „Așteptăm să se pronunțe divorțul”

„In momentul de fata asteptam sa se pronunte divortul in instanta. Nu avem nimic de impartit. Din pacate, in viata nu poti sa fie totul asa cum iti doresti. Eu am incercat o despartire pe cale amiabila, nu s-a putut, alegem calea judecatoreasca.

Nunta era planificata pe 9 iunie. A fost totul planificat, totul aranjat, dar la o mica nebunie de-a mea am anulat totul si am mers fiecare pe drumul lui separat”, povesteste Cristian Daminuta pentru spynews.ro.

„Nu acuz si nu ii pun totul in carca. Probabil ca si eu m-am schimbat. In mare parte a intervenit o schimbare din partea ei si am decis ca e mai bine sa ne spunem la revedere.

Pacalit nu aveam cum sa fiu, dar am luat in calcul si faptul ca ea avand 22 de ani e o varsta prin care am trecut si eu si am luat decizia de a ma casatori cu prima sotie si la fel am inteles-o si pe ea”, puncteaza Daminuta.

CITEȘTE ȘI: Vladimir Drăghia donează banii sau nu? Ce declarații a făcut câștigătorul Exatlon

Prima apariție publică a lui Vladimir Drăghia. Unde a mers câștigătorul Exatlon

„Eu am jucat 10 ani la nivel inalt, am jucat la Inter, la Milan, am avut contracte de sute de mii de euro. Nu am jucat pe nasturi, adica eu si daca ma las maine de fotbal pot sa traiesc linistit, sa imi vad de viata mea ca pana la urma de aia mi-am si permis sa am pauze asa lungi in fotbal pentru ca nu am simtit nevoia banului.

Eu sunt foarte bine, am tot ce imi trebuie, multumesc Lui Dumnezeu, am familia langa mine care e cel mai important lucru din viata mea, prietenii cei apropiati care mi-au ramas. Imi traiesc viata”, a mai spus fotbalistul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top