Connect with us

Revistateo.ro

De ce a renunțat Vladimir Drăghia la visul american

Exatlon

De ce a renunțat Vladimir Drăghia la visul american

Vladimir Drăghia a promis în direct că va dona premiul câștigat la Exatlon unei cauze umanitare. Mulți au spus că s-a folosit de asta pentru a câștiga, dar s-a dovedit a fi doar o răutate din partea internauților.

A aplicat pentru câteva burse în SUA

Vladimir chiar a donat premiul după ce a intrat în posesia acestuia. Cu această ocazie, a povestit cât de greu i-a fost lui în viață mai ales când se gândea se urmeze studiile și să trăiască visul american. Tocmai aceste lovituri și greutăți l-au făcut puternic pe fostul concurent de la Exatlon.

„În clasa a XII-a am aplicat pentru câteva burse în SUA. Trecusem de SAT (cei care au aplicat vreodată la vreun colegiu în Statele Unite ştiu că este un test care filtrează candidaţii din toată lumea), cu un punctaj bun”, a dezvaluit Draghia pentru life.ro.

Drăghia s-a pregătit pe internet pentru admiterea la colegiu. „Toată pregătirea am făcut-o dintr-un Internet Cafe, vizavi de casa mea, pentru că nu aveam internet sau calculator la ai mei.

Plăteam un leu şi intram pe site unde doar primele trei întrebări erau gratis, pentru restul trebuia să plătesc bani pe care nu îi aveam.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Cazacu, declarație surprinzătoare după Exatlon: „Da, am făcut dragoste”

Diana Belbiță, probleme serioase de sănătate după Exatlon: „Aflu rezultatul”

Aşa că am mers zi de zi, până am învăţat tot. Ai mei nici nu ştiau ce fac. Veneau acasă plicuri de la univerităţi din America şi ei nu înţelegeau ce se întâmplă”, a mai marturisit castigatorul de la Exatlon.

„Două universităţi mi-au dat bursă parţială: din 27.000 de dolari anual, eu trebuia să aduc 15.000. Ceea ce era imposibil. Cum să mă duc la ai mei să le zic: vreau şi eu 15.000 de dolari? Şi am renunţat de tot la înot.

Mi-am dat seama că tot ce puteam fi era antrenor de înot. Or, asta pot să fac şi la 60 de ani. Iar eu voiam ceva ce poţi face la 20”, a mai spus Vladimir Draghia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top