Connect with us

Revistateo.ro

De ce ar trebui să dormi pe o față de pernă din satin

Frumusete

De ce ar trebui să dormi pe o față de pernă din satin

Fețele de pernă din satin pot părea un lux inutil, însă cu toate acestea, există anumite beneficii reale care vin odată cu utilizarea lor. Haideți să vedem care sunt acestea!

Dormitul pe o față de pernă din satin poate reduce considerabil liniile fine care se formează pe chipul tău pe timpul nopții. Dormitul pe o față de pernă din bumbac conduce la apariția unor riduri permanente deoarece acesta nu permite pielii să alunece în timp ce te miști. Acest lucru crează cute pe fața ta și agresează pielea sensibilă. Satinul este o variantă mult mai eficientă din acest punct de vedere.

Bumbacul poate să fure din umiditatea pielii, absorbind uleiurile naturale care sunt secretate pe timpul nopții. Ca rezultat, tenul devine mai uscat și mai aspru. Satinul te ajută săîți menții pielea moale și hidratată pentru că nu are această proprietate de a absorbi.

CITEȘTE ȘI: 5 MĂȘTI PENTRU PĂR PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNCERCI IARNA ASTA

Satinul are multe beneficii și pentru părul tău. Acest material fin și strălucitor menține părul hidratat și nu absoarbe uleiurile. Poate că te-ai trezit de multe ori cu părul lipsit de viață, lipit de cap, uscat și ai fost surprinsă de acest lucru. Încearcă să dormi pe o pernă din satin și vezi diferența. Pe lângă faptul că părul va fi mai strălucitor și mai sănătos, vei preveni ruperea și căderea, deoarece el va aluneca mult mai ușor și nu va fi agresat așa cum se întâmplă când dormi pe bumbac. De asemenea, dacă ai avut părul aranjat într-un mod mai special și dorești să îți mai păstrezi coafura câteva zile, cel mai indicateste să dormi pe un material fin precum satinul sau mătasea.

Chiar și genele pot beneficia de pe urma utilizării unei fețe de perne din satin. Din cauza frecării care are loc atunci când dormi pe bumbac, genelor sunt mai predispuse la rupere și cădere. Satinul este mult mai delicat și te ajută să-ți menții genele sănătoase.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top