Connect with us

Revistateo.ro

De ce ar trebui să petreci un timp departe de iubitul tău

Stiri

De ce ar trebui să petreci un timp departe de iubitul tău

Dacă trăiți împreună de mult timp, este foarte posibil ca tot acest timp petrecut împreună să fi furat o parte din individualitatea ta, deși nu realizezi acest lucru. De multe ori avem nevoie să luăm propriile decizii, fără să ne lăsăm ghidați sau sfătuiți de cei din jur. Dacă simți că ești în pragul unei mari schimbări din viața ta, poate că este timpul să petreci câteva zile singură, să îți limpezești mintea și să decizi ce este mai bine să faci în continuare.

Trăim într-un mediu extrem de stresant, iar viețile noastre sunt din ce în ce mai aglomerate și mai problematice. Un timp petrecut departe de toată lumea te poate ajuta să te regăsești și să te echilibrezi, mai mult decât îți imaginezi. Până la urmă ține doar de tine să îți găsești acest echilibru și să te resetezi atunci când simți că atingi anumite limite.

Dacă pentru tine cariera este foarte importantă și simți că partenerul tău îți distrage atenția mai mult decât trebuie, o pauză este binevenită. Atunci când simți nevoia să te focusezi pe carieră este cazul să îți asumi anumite riscuri. Un timp petrecut departe de iubitul tău te poate ajuta, însă această regulă nu este valabilă pentru toată lumea.

Dacă te afli într-o relație, asta nu înseamnă că trebuie să îți neglijezi familia și prietenii. Un weekend singură la părinți sau o vacanță ca între fete cu prietena ta cea mai bună îți va prinde foarte bine. Vei reveni cu forțe proaspete și cu un mare dor de iubitul tău. Faptul că îți dorești să petreci câteva zile departe de el, nu înseamnă că nu îl mai iubești sau că aveți probleme. Este absolut normal ca orice persoană să petreacă timp singură, să se regpsească și să aibă libertatea pe care și-te dorește și de care toți avem nevoie. Aceste pauze vă vor prinde bine amandurora.

1 Comment

1 Comment

  1. Rodica Elena

    2015-01-10T08:22:52+02:00 at 2015-01-10T08:22:52+02:00

    Da, asa este!
    Teo, draga mea, sufletul sa-ti fie plin de bucurie, sa masori timpul in clipe petrecute cu cei dragi si sa iei din fiecare zi o amintire!
    Cu drag si aleasa pretuire!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top