Connect with us

Revistateo.ro

De ce boli suferă vedetele și nu știai

Stiri

De ce boli suferă vedetele și nu știai

Vedeta tv Yolanda Foster a scris pe blogul personal că boala Lyme de care suferă a avansat destul de mult, iar sănătatea ei este în pericol. Din câte se pare, vedeta nu poate să citească și nici să scrie din cauza durerilor provocate de această boală. Nu este însă singura vedetă care suferă de o boală la fel de ciudată precum Lyme. Îți prezentăm lista faimoșilor care suferă de boli de care nu știai.

YOLANDA FOSTER
Yolanda Foster nu poate să scrie și să citească din cauza avansării pe care a cunoscut-o boala Lyme. Boala Lyme este provocată de mușcătura unei căpușe și poate afecta întreg corpul. Aceasta se manifestă printr-o infecție periculoasă. Boala mai poartă și numele de borelioză. Primul simptom al acestei boli este o leziune tegumentară caracteristică, după care urmează să fie afectate ale organe. Pot apărea complicații grave ale acestei boli, sângele care transportă bacteria spre alte organe provocând paralizii.
De ce boli sufera vedetele si nu stiai3

ALEC BALDWIN
De ce boli sufera vedetele si nu stiai4
Și Alec Baldwin suferă de boala Lyme, iar aceasta se află într-un stadiu cronic, potrivit propriilor sale mărturisiri pentru New York Times, în 2011.

DANIEL RADCLIFFE
De ce boli sufera vedetele si nu stiai5
Faimosul actor al seriei Harry Potter suferă de dispraxie, o dificultate specifică de învățare care afectează abilitatea creierului de a planifica succeasiunea mișcării.

JULIA ROBERTS
De ce boli sufera vedetele si nu stiai1
Celebra actriță suferă de trombocitopenie, cunoscută și ca „boala mascată a sângelui”. Aceasta este cauzată de numărul scăzut de trombocite din sânge. Acestea sunt niște celulele incolore care au un rol important în coagularea sângelui. Boala se manifestă prin sângerare interioară, sub piele, dând pielii un aspect violet.

DEMI LOVATO
De ce boli sufera vedetele si nu stiai7
Demi Lovato suferă de bipolaritate. Demi Lovato a anunțat că este bipolară pentru a-i ajuta pe cei care se află în aceeași situație ca și ea. Aceasta s-a unit chiar unei campanii care se numește „The mental health listening & engagement tour”. Bipolaritatea este o succesiune de alternanțe de episoade maniacale și depresive care trebuie tratată la psiholog ori la psihiatru, în funcție de stadiul tulburării.

ALLAN PINEDA
De ce boli sufera vedetele si nu stiai2
Vocalistul de la The Black Eyed Peas suferă de nistagmus, o boală care îl determină să aibă mișcări rapide și bruște cu ochii, care îl împiedică să aibă o vedere normală.

BRAD PITT
De ce boli sufera vedetele si nu stiai6
Puțină lume știe că Brad Pitt suferă de prosopagnosie – o tulburare neurologică care este cauzată de leziuni la nivelul creierului, ale girusului fusiform. În cazurile foarte grave ale bolii, persoana nu poate recunoaște fețele prietenilor sau chiar a iubitului sau iubitei, sau, și mai dureros, nu-și recunoaște propria față privindu-se în oglindă.

Sursa fotografiilor: siempremujer.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top