Connect with us

Revistateo.ro

De ce e bine să dormi cu lămâie în șosete

Sanatate

De ce e bine să dormi cu lămâie în șosete

Sună ciudat, nu? Însă, când vei afla despre efectele uimitoare, vei încerca și tu acest truc înainte să te culci.

Acest truc te va ajuta să-ți hidratezi călcâiele. Există multe creme scumpe, pietre de călcâie și alte trucuri. Însă, toate acestea necesită mult efort, bani și perseverență, iar cel mai rău este că nu vor oferi efectul pe care îl dorim cu toții. Aceasta înseamnă că ar trebui să încercați cu siguranță acest truc simplu de lămâie.

Iată ce trebuie să faceți:

În primul rând, alegeți o lămâie mai mare. Notă: Lămâia trebuie să fie suficient de mare pentru a acoperi întreagul călcâi. Tăiați lămâia pe jumătate și folosiți-o pentru a face o limonadă proaspătă și delicioasă pentru tine și familia ta. Dar, nu aruncați coaja de lămâie, pentru că acesta este ingredientul principal pentru călcâie.

Notă: când stoarceți sucul de lămâie, trebuie să fiți atenți și asigurați-vă că pulpa este încă în interior. Apoi, trebuie să puneți jumătățile de lamaie pe călcâie. S-ar putea să te simți ciudat la început, dar te vei obișnui cu asta.

Acoperiți călcâiele cu coaja de lămâie și purtați șosete pentru a le menține pe poziție. Rămâneți cu ele peste noapte. Sucul de lamaie va funcționa ca un peeling chimic și va îndepărta pielea crăpată și uscată.

Mulți oameni din întreaga lume au încercat acest truc simplu, dar extrem de eficient. Și toți spun că este extrem de eficient și vă va ajuta să vă tratați călcâiele crăpate – în mod natural. Veți fi uimiți de rezultate.

Călcâiele tale vor fi mult mai moi, iar părțile crăpate ale călcâiului vor dispărea.

Articol pe aceeași temă: Cum sa-ti cureti calcaiele cu bicarbonat de sodiu

Călcâiele aspre şi crăpate constituie o problemă frecvent întâlnită.

Pentru multe persoane, aceasta reprezintă o problemă pur cosmetică, însă prin neglijarea ei se poate ajunge la lucruri mult mai grave.

Prin adâncirea fisurilor, pielea începe să sângereze şi disconfortul se transformă în durere. Simptomele călcâielor crăpate:- pielea călcâielor devine gălbuie sau se închide din ce în ce mai mult la culoare;- îngroşarea pielii pe marginile călcâielor;- durere în timp ce păşiţi;- pete roşiatice şi cu aspect solzos pe călcâie;- senzaţie de mâncărime;- sângerări;- piele aspră şi descuamată.

Aceste probleme se pot remedia in mod natural, foate ieftin si foarte usor folosind bicarbonatul de sodiu.

CITEȘTE ȘI: Tratament pentru calcaie crapate, cu ou si unt. Dupa prima utilizare, vei vedea schimbari uimitoare

Acest ingredient pe care il avem mai toti in bucatarie are proprietati antiseptice puternice, care trateaza infectiile picioarelor si reduce duritatea apei, creand un mediu perfect pentru inmuierea acestora. Bicarbonatul de sodiu amelioreaza si chiar trateaza anumite probleme ale pielii. Il puteti folosi in mod regulat. Iata cum trebuie sa procedati:

Aveti nevoie de: 3 linguri bicarbonat de sodiu 4 litri de apa Se adauga bicarbonatul de sodiu in apa fierbinte pentru a se dizolva si se inmoaie picioarele in solutie timp de 20 de minute. Dupa aceea cand picioarele sunt inmuiate bine se exfoliaza cu o piatra ponce.

Se clatesc bine cu apa calduta si se sterg bine pana se usuca. Aplicati apoi o crema hranitoare, vaselina sau crema de picioare si incaltati sosete de bumbac. Este recomandat sa faceti acest procedeu inainte de culcare si sa dormiti cu sosetele peste noapte.

Veti observa primele efecte dupa primul tratament. Faceti asta timp de o saptamana apoi faceti pauza o zi si mai repetati inca o saptamana. Se repeta acest tratament de trei ori, iar picioarele vor arata fine si matasoase la atingere. Acesta este un articol pur informativ. Nu sunt destinate sa inlocuiasca sfatul medical profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top