Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

De ce e bine sa iti speli nasul cu otet. Toata lumea cauta acest remediu!

Cand vorbim despre tratamentele de infrumusetare si ingrijirea tenului, evitam sa punem pe lista prioritatilor nasul. Tu stii ce se intampla daca il speli cu otet?

In jurul nasului se afla cel mai mare risc de infectie: aici se aduna grasimea care duce la piele iritata si uscata si se extinde la nivelul tenului. Cel mai eficient remediu pentru indepartarea acestei grasimi include otetul de mere.

CITESTE SI: INCREDIBIL: Cum te poti lasa de fumat cu TUTUN

CITESTE SI: Nu ai sa crezi ce INGREDIENT BANAL te scapa de PESTICIDELE de pe fructe

Spala-ti bine nasul si zona din jurul acestuia (lateralele organului) cu otet de mere in fiecare dimineata si seara, inainte de culcare. Foloseste vata sau discuri demachiante pentru a curata bine zona mentionata.

Acest tratament trebuie urmat in fiecare zi pentru a preveni aparitia celulelor grase de la nivelul fetei si aspectul uleios al tenului.

De asemenea, otetul este recomandat de specialistii in cosmetica si pentru curatarea tenului de cosuri sau punctele purulente de la nivelul nasului.

Otetul are proprietatea de a hidrata pielea in profunzime. O piele hidratata inseamna automat o piele sanatoasa iar principala conditie ca tenul sa fie lipsit de grasime, puncte negre, pielita si cosuri este ca pielea sa primeasca suficienta hrana, adica apa.

CITESTE SI: Petale de trandafiri + oțet = REMEDIUL IDEAL pentru cele mai frecvente afecțiuni ale verii

CITESTE SI: Ce pățești dacă bei oțet cu apă. Efectul FORMIDABIL

Otetul este bun si pentru curatarea unghiilor. Petele galbene provocate de tutun pe unghii pot fi indepartate cu o simpla spalare a acestora cu otet de mere si suc de lamaie. De asemenea, magicul ingredient te scapa si de bataturile din talpa. Tine-ti picioarele inmuiate timp de 20 de minute in apa calduta cu otet la sfarsitul zilei.

Sursa foto: rhinoplastyclinicsydney.com.au

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top