Connect with us

Revistateo.ro

De ce e bine să pui USTUROI TOCAT pe TĂLPI

Naturiste

De ce e bine să pui USTUROI TOCAT pe TĂLPI

Usturoiul este medicamentul natural care ne scapă de răceală, frisoane și alte astfel de manifestări specifice sezonului rece, atunci când ne alegem cu o răceală. Una din metodele prin care poate fi combătută răceală vindecând plămânii te va lăsa mută de uimire: aplică usturoi tocat pe tălpile tale!

Dacă pui o cataplasmă cu usturoi tocat pe tălpi, acesta va intra direct în sânge iar organele care vor beneficia imediat de efectele benefice ale usturoiului sunt… plămânii! Toacă câțiva căței de usturoi și amestecă-i cu ulei de măsline pentru a-i aplica pe tălpi. Prin transportul sângelui în organism, se va opri tusea și răceala va fi ameliorată.

CITEȘTE ȘI: SUPA DE USTUROI CARE BATE TOATE ANTIBIOTICELE

Usturoiul este bogat în o serie de ingrediente necesare organismului, cu efecte reparatorii: minerale, vitamine, aminoacizi. Însă de departe, cea mai importantă componentă a usturoiul o constituie alicina, o substanță care are rol de antibiotic. Alicina elimină colesterolul rău din sânge și este acea substanță care se produce în momentul tocării usturoiului.

De ce e bine sa pui usturoi tocat pe talpi1

De asemenea, usturoiul este bogat în seleniu și alte minerale esențiale. Usturoiul, cu ajutorul alicinei, elimină grăsimile nesănătoase produse de ficat. Unii cercetători naturiști susțin că un singur miligram de alicină are puterea a 15 unități standard de penicilină.

1 Comment

1 Comment

  1. Radu stan

    2015-10-22T19:04:57+03:00 at 2015-10-22T19:04:57+03:00

    Ce pune teo este ceva deosebit

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top