Connect with us

Revistateo.ro

De ce e mai bine sa ai o mascota decat un iubit

Stil de viata

De ce e mai bine să ai o mascotă decât un iubit

Bărbații le dezamăgesc pe femei atunci când le este lumea mai dragă, și, multe dintre acestea se gândesc că totul e pierdut și nu mai au nicio șansă la fericire în viață. Adevărul este că, de multe ori, animalul de companie este preferabil unui iubit din motivele care urmează.

ANIMĂLUȚELE TE IUBESC PENTRU CEEA CE EȘTI NU PENTRU FIZICUL TĂU
Bărbații pun mare preț pe felul în care arăți, spre deosebire de animale. Nu contează dacă ești machiată, ai pieptul generos sau stai în pijama cu părul vâlvoi pentru un cățel sau o pisică. Nici măcar nu contează dacă ești depilată: mascota îți va oferi mereu afecțiunea de care ai nevoie pentru că îți simte căldura sufletească. Nu degeaba se spune despre câini, de exemplu, că aceștia „simt omul”.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE NU ȘTIAI DESPRE PISICI

MEREU SE BUCURĂ ATUNCI CÂND TE VĂD
Dacă te întorci de la muncă sau din oraș, iubitul tău va sta cel mai probabil tolănit în sofa cu berea lângă el murmurând un salut sec. Un cățel sau o pisică vor da din coadă de cum ai intrat pe ușă, pentru că ele se bucură de fiecare dată când te vor vedea.

NICIODATĂ NU SE VOR PLÂNGE CĂ ȚI-S RECI PICIOARELE
Multe cupluri se ceartă inclusiv pe felul în care dorm noaptea. Unii bărbați nu suportă picioarele reci ale femeilor și sunt foarte leneși la ora la care trebuie să ofere căldură. Pisicile și cățelușii tăi îți vor ține de cald, mai ales că aceștia au obiceiul să se pună la somn la picioarele tale.

SUNT CEL MAI BUN AJUTOR PSIHOLOGIC
Dacă ai o problemă de ordin emoțional, bărbații s-ar putea să aibă reticență în a te asculta mereu. Un animăluț însă, dacă te vede tristă, se va gudura pe lângă tine oferindu-ți toată iubirea de care dispune.

NU LE PASĂ DACĂ ÎȘI ARATĂ AFECȚIUNEA
Bărbaților le este puțin jenă să îți demonstreze în public dragostea lor, fiind foarte masculini și dorind să pară tot timpul stăpâni pe situație, astfel încât lumea să nu vadă latura lor sensibilă. În cazul unui cățel sau a unei pisici, lucrurile stau diferit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top