Connect with us

Revistateo.ro

De ce este Ben Affleck prototipul bărbatului ideal

Inedit

De ce este Ben Affleck prototipul bărbatului ideal

Multe femei ar minți dacă nu ar recunoaște că Ben Affleck este atractiv și că și-ar dori un astfel de bărbat lângă el. Luând exemplul lui Ben Affleck, fiin o persoană de notorietate, putem schița câteva din trăsăturile bărbatului ideal, trăsături extrem de importante pentru femei.

Dincolo de faptul că Ben Affleck este frumos fizic, acesta este și un bărbat de casă, este un tip familial și asta contează enorm într-o relație. Acest lucru a fost dovedit deja de Ben Affleck dacă a fost capabil să se căsătorească cu Jennifer Garner și să facă trei copii cu aceasta, în condițiile în care nimeni nu băga mâna în foc pentru relația acestora și pentru fidelitatea a cândva burlacului Affleck.

CITEȘTE ȘI: MADONNA, ÎNAINTE ȘI DUPĂ PHOTOSHOP

Are mereu cuvinte frumoase puse deoparte despre familia și soția lui. Asta place femeilor, ca un bărbat să-și respecte nevasta și ideea de familie. Să fie fidel locului în care a decis să-și petreacă viața alături de persoana iubită. Femeilor le plac bărbații protectori, iar Ben Affleck este un astfel de exemplu.

Este ambițios din punct de vedere profesional. Să nu uităm că într-o pereche cei doi mai trebuie să plătească utilități dar să și mănânce, nu mai vorbim de micile mofturi care fac viața de cuplu mai frumoasă și care costă, precum vacanțele sau ieșirile la cinema sau la restaurant. Femeilor le plac bărbații care își depășesc mereu condiția și vor mai mult de la viață, bărbații care sunt într-o continuă evoluție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top