Connect with us

Revistateo.ro

Află de ce este bine să aplici gheață pe față. Este un truc simplu, eficient și, în plus, nu costă nimic. Iată ce trebuie să faci.

Frumusete

De ce este bine să aplici gheață pe față

Dacă vei aplica gheață pe față, vei observa că aceasta are numeroase beneficii asupra pielii. Iată ce se întâmplă dacă apelezi la acest truc. Trebuie evidențiat faptul că este un remediu care nu costă nimic.

De ce este bine să aplici gheață pe față

1. Ajută la micșorarea porilor. Este o metodă simplă și eficientă. Pentru a scăpa de porii dilatați este bine să te freci pe față în fiecare zi cu gheață.

2. Folosește gheața dacă ai fața umflată. Dacă ai această problemă, atunci ai putea încerca să folosești gheața. Pune câteva cuburi de gheață într-o batistă și ține-le apăsate pe față. Astfel, vei scăpa de aceste probleme.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla daca iti masezi corpul cu gheata

3. Te ajută să lupți împotriva cearcănelor. Pielea de sub ochi este sensibilă. De aceea, dacă apar cearcănele, o soluție simplă și eficientă este gheața. Astfel, previi sau tratezi această problemă supărătoare. Tot ce trebuie să faci este să aplici gheața pe pielea afectată.

4. Dacă ai ochii umflați, gheața te poate ajuta. Dimineața, când te trezești, ochii tăi pot fi umflați. Acest fenomen apare din mai multe motive. Ar putea fi vorba despre faptul că nu ai dormit suficient sau, poate, ai plâns prea mult. Pentru a trata ochii umflați, este bine să pui gheață într-o batistă. Ține gheața pe ochi timp de câteva minute și, astfel, vei scăpa de probleme.

5. Te scapă de coșuri. Pe lângă faptul că sunt inestetice, coșurile pot fi dureroase la atingere. De asemenea, poți folosi gheața pentru a scăpa de ele. Tot ce trebuie să faci este să pui gheață pe zonele afectate.

CITEȘTE ȘI: Pune un CUB DE GHEATA pe ceafa si vezi ce efect UIMITOR are. Vei fugi la CONGELATOR!

6. Dacă vrei ca machiajul să persiste, atunci gheața poate fi soluția. Machiajul va fi persistent dacă folosești un truc simplu. Înainte de aplicarea acestuia, este bine să dai cu puțină gheață pe față. Este un truc pe care l-ai putea încerca și tu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top