Connect with us

Revistateo.ro

De ce este bine sa consumi zilnic zeama de lamaie cu ulei de masline/ foto: Shutterstock

Sanatate

De ce este bine sa consumi zilnic zeama de lamaie cu ulei de masline

Lamaia este unul dintre cele mai folosite fructe din intreaga lume, iar gustul sau deliciosa cucerit oameni de toate varstele.

Fie ca o folosesti la sucuri naturale, la limonade sau la ceai, lamaia este cunoscuta pentru proprietatile sale uimitoare si ar trebui sa o consumi si tu mai des.

Fiind un remediu excelent inca din cele mai vechi timpuri, lamaia a devenit o solutie imediata pentru numeroase afectiuni, iar cei care au consumat-o au descoperit cat de benefica le este pentru organism.

Proprietetile lamaii se potenteaza in momentul in care este amestecata cu alte ingrediente pe care le ai in bucatarie.

Stii deja cat de benefic este si uleiul de masline pentru organismul tau, asa ca iti propun sa il amesteci de astazi cu suc de lamaie.

Ei bine, este combinatia ideala impotriva durerilor de cap, a constipatiei si a artritei. Dar acestea nu sunt singurele efecte.

In cazul in care suferi de constipatie si nu mai vrei sa  iei pastile pentru a scapa de aceasta problema, consuma zeama de lamaie cu ulei de masline. Aceasta combinatie activeaza functia vezicii urinare si a bilei si lubrifiaza membrana intestinelor.

De ce este bine sa consumi zilnic zeama de lamaie cu ulei de masline

Numerosii antioxidanti  pe care combinatia de ulei si de lamaie ii contine te ajuta sa elimini toxinele si sa iti imbunatatesti digestia.

Uleiul de masline este bogat in acizi grasi omega 3 si ajuta sa iti imbunatatesti circulatia sangelui si sa elimini colesterolul rau. De asemenea, uleiul are proprietati antiinflamatorii.

Amestecul de ulei de masline cu zeama de lamaie echilibreaza functiile ficatului si a vezicii biliare, iar daca te simti umflat, obosit si greu, consuma-l cu incredere.

Luand o singura lingurita din amestecul de ulei de masline cu zeama de lamaie in fiecare dimineata, vei scapa repede de durerile reumatice, datorita proprietatilor antiinflamatorii.

Ai nevoie de o lingura de ulei de masline pe care sa o amesteci cu trei picaturi de zeama de la o lamaie si sa o consumi zilnic.

Subiect pe aceeasi tema: Pune ZEAMA DE LAMAIE in CAFEA! Efectul este INCREDIBIL!

Ai auzit sa beai apa cu lamaie dimineata, cafea oricum pregatesti zi de zi. Dar te-ai fi gandit sa le combini? Ei bine, vezi la ce ajuta!

Cafeaua este un bun stimulent si iti da multa energie. In principiu, acesta este motivul pentru care o consumi in fiecare dimineata: e motorul care te “porneste” pentru a face fata provocarile zilei. Trebuie sa stii, insa, ca mai contine o multime de substante ce te ajuta sa slabesti.

Cafeina transmite semnale sistemului nervos, care il indeamna sa distruga celulele de grasime si sa creasca arderile metabolice. De asemenea, elibereaza in organism adrenalina, ce are un rol important in functionarea creierului.

Lamaia este un excelent stimulent pentru stomac si te ajuta sa ai energie pe parcursul intregii zile. De asemenea, este excelenta atunci cand vrei sa slabesti. Atunci, de ce sa nu combini cele doua substante, astfel incat sa obtii o bautura miraculoasa, ce te ajuta sa pierzi in greutate?

Prepara o cafea la ibric sau instant si pune o lingura de zeama de lamaie. Este bine sa consumi aceasta bautura inainte de a face exercitii fizice, deoarece iti va da energia de care ai nevoie ca sa le efectuezi corect, iar ele sa aiba efectul pe care ti-l doresti.

Combinatia dintre cafea si zeama de lamaie este un adevarat elixir impotriva durerilor de cap, deoarece imbunatateste circulatia sangelui in creier si ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

De asemenea, indeparteaza toxinele din organism si ajuta la purificarea ficatului.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Petrica gigi

    2016-12-09T17:00:32+02:00 at 2016-12-09T17:00:32+02:00

    Interesant, mă bucur de informațiile găsite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top