Connect with us

Revistateo.ro

De ce este FUNDAMENTAL să pierzi în viață

Stiri

De ce este FUNDAMENTAL să pierzi în viață

Este fundamental să pierzi în viață. Nu poți să îți petreci tot timpul vorbind de suferințele și nedreptățile care ți se întâmplă, trebuie să fim dispuși să ne eliberăm, să lăsăm totul în urmă… să pierdem pentru a câștiga.

Bineînțeles că vei suferi, vei plânge, dar vei vedea că se va merita. Vei avea nevoie de un timp pentru a-ți face liniște în interiorul tău, pentru a-ți curăța sufletul ca să ieși din nou la lumină. Teama de singurătate ne face prizonierii amintirilor. În realitatea, trebuie să știi că totul în viață înseamnă efort, iar eforturile făcute la timp au rezultate.

CITEȘTE ȘI: TEHNICI MOTIVAȚIONALE DE A SCĂPA DE ENERGIILE NEGATIVE

Multe lucruri în viață nu ne aparțin, până și viața însăși am primit-o cu termen de garanție, la un moment dat o vom pierde cu toții. Amintește-ți cum era viața ta înainte să ai atâtea probleme care îți întunecă astăzi raționamentul? Unde era persoana de dinainte? Cu o mulțime de vise și proiecte mărețe? Unde este acea persoană luptătoare care nu o dată a fost model demn de urmat pentru cei din jur?

Ce s-a ales de acea persoană cu viziune despre viață și idei absolut inedite? Trebuie să știi să pierzi pentru a câștiga, pentru că în acea pierdere te vei renaște. Vei învăța să îți trăiești viața fără să suferi sau fără să vorbești mereu de suferințele tale. Nu este ușor să râzi fără să te oprești atunci când îți dorești doar să plângi.

Respiră adânc, aruncă totul în urma ta și TRĂIEȘTE ACUM!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top