Connect with us

Revistateo.ro

De ce este Giselle Bundchen cea mai fericită femeie după SUPER BOWL 2015

Inedit

De ce este Giselle Bundchen cea mai fericită femeie după SUPER BOWL 2015

Bărbatul momentului este Tom Brady, soțul lui Giselle Bundchen, cel care a câștigat Super Bowl 2015, împreună cu echipa la care joacă, New England Patriots. La 37 de ani, Tom Brady se bucură de o carieră excelentă în fotbal, la care mai punem și relația cu superba Giselle.

Giselle Bundchen și soțul ei au împreună trei copii, care au fost și ei prezenți la Super Bowl să vadă cum evoluează tatăl lor: John, Vivian Lake și Benjamin. Cu câteva zile înainte de Super Bowl 2015, Giselle Bundchen s-a fotografiat în tricoul echipei la care joacă soțul ei, demonstrând astfel că este fana lui numărul 1.

VEZI VIDEO AICI: 13 MINUTE CU KATY PERRY LA SUPER BOWL 2015!

Tom Brady a reușit să fie cel mai valoros jucător a partidei mult așteptate de la Super Bowl, din partea echipei New England Patriots. Giselle a simțit nevoia să își exprime fericirea imediat spunându-i că este mândră de el, alături de cei trei copii: „Suntem mândri de tine, tati!”. Quarterbackul de la NEP a reușit să devină la 37 de ani cel mai valoros jucător din Liga Națională a Fotbalului American, ceea ce nu e puțin lucru.

De ce este Giselle Bundchen cea mai fericita femeie dupa SUPER BOWL 20151

Giselle Bundchen nu și-a ascuns nicio clipă mândria și fericirea că soțul ei este cel mai bun de pe teren, postând fotografii pe rețelele de socializare cu tricoul echipei NEP și numărul 12 (numărul pe care îl poartă și Tom). New England Patriots i-a confruntat pe cei de la Seattle Seahawks, într-un meci care a făcut istorie.

De ce este Giselle Bundchen cea mai fericita femeie dupa SUPER BOWL 20152

Sursa fotografiilor: divinity.es

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top