Connect with us

Revistateo.ro

De ce este o idee bună să te tunzi scurt

Par & Coafuri

De ce este o idee bună să te tunzi scurt

Primăvara este anotimpul schimbărilor, așa că de ce nu îndrăznești să adopți o tunsoare diferită? Fă-ți curaj și tunde-te scurt, căci mai apoi nu vei mai renunța la un stil atât de simplu și ușor! O tunsoare scurtă te va scuti de prea mult timp petrecut în fața oglinzii și nici nu vei avea nevoie de numeroase ustensile care îți deteriorează poboaba capilară. Dacă ești o persoană ocupată știi cu siguranță cât de dificil este să pierzi timp în fiecare dimineață pentru a te aranja. Tunde-te scurt dacă vrei să nu mai ai această problemă!

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI PRIMĂVARA

Poți găsi un stil elegant care să te avantajeze indiferent de forma feței. Un păr scurt este mult mai simplu de aranjat și nu necesită o mulțime de produse de styling. În plus, zilele în care părul nu ți se așează sub nicio formă vor lua sfârșit cu siguranță.

O tunsoare scurtă va ajuta părul să se refacă și acesta va deveni mult mai sănătos. Te va avantaja mai ales dacă ai părul deteriorat în urma coafării sau a vopsirii. Faptul că nu mai ai nevoie de ustensile care să ardă vârfurile și să slăbească strucutra firelor de păr te va ajuta să ai un aspect mult mai aerisit și mai sănătos.

Cu o asfel de schimbare te vei simți mult mai bine. Uneori avem nevoie de schimbări radicale, iar aceasta este o alegere bună. Totuși, este important să mergi la un stilist care să te îndrume spre un stil care să te avantajeze. Ține cont de faptul că un nou look te poate schimba complet și te va face să te simți diferit o perioadă. Acesta însă, nu este neaparat un lucru rău.

Ce spui? Ai încerca?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top