Connect with us

Revistateo.ro

De ce a fost ales Alexander Wang pentru noua colecție H&M

Inedit

De ce a fost ales Alexander Wang pentru noua colecție H&M

Colaborările H&M cu diverși designeri faimoși sunt deja foarte renumite. Se pare că există criterii foarte stricte pe baza cărora aceștia sunt aleși. După cum a declarat consultantul de creație H&M Margareta van den Bosch, designerul ales trebuie în primul rând să aducă ceva nou, foarte diferit față de colecțiile anterioare. Știm că astăzi se lansează noua colecție Alexander Wang for H&M, așa că haideți să vedem de ce a fost ales designerul american să creeze această nouă colecție!

CITEȘTE ȘI: BEYONCE LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE DE HAINE

„L-am ales pe Alexander pentru că nu am mai avut nici o colecție sport până acum și cred că el se pricepe cu adevărat să aducă sportul în modă. Este un designer grozav și este primul american cu care colaborăm.”, a declarat Margareta van den Bosch. „Dorim să le oferim oamenilor valoare pentru banii pe care aceștia îi plătesc. Colecțiile trebuie să fie exclusive și totodată accesibile.”, spune consultantul de creație, care nu a dat nici un detaliu despre următoarea colaborare.

Până una alta, puteți vedea noua colecție sport, de astăzi în magazinele H&M. Iat-o pe Rihanna într-o ținută sport care face parte din această colecție! Ce părere aveți?

rihanna

 

 

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top