Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

De ce insala barbatii pe data de 18 noiembrie

In cazul in care barbatul cu care ai o relatie a anulat planurile pe care le avea cu tine in aceasta zi, ar cam fi cazul sa iti faci griji.

Craciunul se apropie cu repeziciune, iar pe langa cadourile pe care trebuie sa le cumperi si sa le impachetezi, ai o multime de lucruri de facut si in casa.

In acesta perioada esti mult mai ocupata decat de obicei si nu prea ai timp sa vezi ce se intampla in jurul tau.

In acest timp, unii barbati se gandesc la faptul ca nu ar fi rau sa se implice intr-o relatie clandestina si periculoasa.

Ziua de 18 noiembrie, aleasa in urma unui studiu

In aceste zile este foarte probabil sa iti vezi partenerul mai preocupat, mai ingrijorat, iar acest lucru ar trebui sa inceapa sa te ingijoreze si pe tine si sa incepi sa „sapi mai adanc”.

De ce insala barbatii pe data de 18 noiembrie

Ziua de vineri, 18, a fost numita ca fiindcea mai populara zi ca un barbat sa isi insele partenera si sa isi vada partenera inainte ca sa e termin anul. Aceasta zi este in care o femeie maritata este cel mai probabil ca sa fie inselata toamna aceasta.

Citeste si: Flirtul, de la distractie la inselat. Cand trebuie sa se opreasca, potrivit specialistului

Mai multi barbati care sunt membri ai unui site in care se intalnesc barbatii care insala au declarat ziua de 18 noiembrie drept ziua ideala pentru a-si insela partenerele. 72% dintre ei au ales aceasta zi pentru a se furisa de acasa si pentru a petrece clipe de vis cu amanta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top