Connect with us

Revistateo.ro

Cântăreţul George Michael a murit duminică seară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de Crăciun.

Stiri

De ce a murit George Michael. Cauza mortii marelui artist

Cântăreţul George Michael a murit duminică seară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de Crăciun. Un colaborator de-al sau a oferit publicitatii anuntul trist.

Cauza morții lui George Michael. Potrivit unui colaborator de-al sau, artistul a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

„Cu mare tristeţe, vă confirmăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit împăcat în reşedinţa lui, în perioada Crăciunului. Familia cere să îi fie respectată intimitatea în aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaraţii”, a declarat agentul de presă al muzicianului.

De ce a murit George Michael. Colegii lui sunt in stare de soc

Elton John, prieten apropiat a lui George Michael, i-a adus un ultim omagiu pe Instagram, relatează News.ro. Elton John a publicat o fotografie care îi prezenta pe amândoi la o gală muzicală.

Cine sunt mostenitorii lui George Michael

„Sunt complet şocat. Am pierdut un prieten mult iubit – cel mai blând, cel mai generos suflet din lume şi un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui şi de toţi fanii lui”, a scris Elton John în mesajul care însoţeşte fotografia.

Vezi pe HUFF.RO mai multe informatii despre moartea care a socat o lume intreaga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top