Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu e bine să ții sticla de vin pe masă

Stil de viata

De ce nu e bine să ții sticla de vin pe masă

Multe persoane au acest obicei: țin sticla de vin pe masă. Puține știu că acest banal gest le poate da după aceea dureri mari de cap.

De ce nu e bine să ții sticla de vin pe masă

Sticla de vin sau de șampanie foarte rece lasă urme pe mesele din lemn. Dacă sunt ținute mai multe ore la rând, acestea vor ”colora” masa de lemn în alb, iar petele/ urmele sunt foarte greu de eliminat și distrug aspectul mobilierului.

E bine să pui un șervețel sau un prosop pe masa pe care intenționezi să pui sticla. Dacă ai lăsat puțin timp sticla de vin pe masă, șterge-o cu ulei de floarea soarelui sau ulei de măsline.

Cum se curăță petele de vin roșu?

Dacă ți-ai pătat haina cu vin sau s-a scurs puțin din această băutură pe fața de masă, e bine să nu lași să se usuce vinul pe materialele textile. Tot ce trebuie să faci este să pui repede haina sau fața de masă într-un vas cu apă rece, în care e bine să adaugi două lingurițe de oțet și puțină apă oxigenată.

CITEȘTE ȘI: Utilizarile aspirinei. Stiai ca scoate petele de oua de pe haine?

CITEȘTE ȘI: Cum elimini petele de grăsime de pe haine

Nu îți rămâne altceva de făcut decât să aștepți, pentru că apa cu oțet va scoate în totalitate pata sau petele de vin. Evită să feci materialul în speranța că pata va dispărea. Nu faci altceva decât să extinzi urmele pe toată suprafața materialului, să le impregnezi și mai mult în textile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top