Connect with us

Revistateo.ro

Află de ce nu este bine să se facă înmormântări vinerea. De asemenea, mai sunt și alte superstiții legate de înmormântări pe care este bine să le știi.

Stil de viata

De ce nu este bine să se facă înmormântări vinerea

Există mai multe superstiții legate de înmormântare. Află de ce nu este bine să se facă înmormântări vinerea. De asemenea, sunt și alte lucruri legate de înmormântări pe care este bine să le cunoști.

De ce nu este bine să se facă înmormântări vinerea

Se spune că dacă are loc o înmormântare în zilele de vineri, atunci lucrul acesta duce la un alt deces în familie. De asemenea, se spune că este bine ca oglinzile din casă să fie acoperite în momentul în care cineva din familie se stinge din viață. Asta pentru ca sufletul său să nu intre în oglindă.

Există și o altă supertiție legată de oglinzi. Se spune că persoana care se va privi în oglindă în timp ce în casă se află o persoană decedată, ar putea fi următoarea care își pierde viața.

De asemenea, se crede că nu trebuie ca oamenii să iasă din biserică înaintea sicriului. Dacă cineva încalcă acestaă regulă, atunci este posibil ca cineva din familia sa să își piardă viața.

CITEȘTE ȘI: Ce înseamnă dacă te visezi purtând haine de doliu

CITEȘTE ȘI: Ce spune Biblia despre hainele de doliu

Se spune că după ce pleci de la înmormântarea la care ai participat, nu este bine să te uiți înapoi. Dacă faci asta, cineva din familie ar putea să moară.

Cei care participă la o înmormântare nu trebuie să meargă și la mormântul rudelor decedate. De asemenea, se spune că dacă cineva moare în casă, este bine să se deschidă ferestrele. Asta pentru ca sufletul persoanei decedate să poată pleca.

Se spune că femeile care au fost înmormântate îmbrăcate în haine negre se vor întoarce în casa în care au locuit pentru a o bântui.

Se crede că persoanele care își pierd viața în Vinerea Mare sau mor în Ajunul Crăciunului la miezul nopții, ajung direct în rai.

Se spune că femeile însărcinate nu trebuie să participe la înmormântări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top