Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu poți dormi, în funcție de zodie

Astro-FUN

De ce nu poți dormi, în funcție de zodie

De ce nu poți dormi, în funcție de zodie:

Berbec. Acest nativ se crede atât de puternic, încât merge pe principul că nu are nevoie de somn, această activitate fiind doar pentru cei slabi. Cel mai probabil, Berbecul va ajunge să aibă de suferit din cauza lipsei de somn, mai ales atunci când este implicat în proiecte ce necesită o atenție maximă din partea lor.

Taur. Nativii acestei zodii cunt cunoscuți pentru comoditatea lor, așa că singurul motiv pentru care nu pot închide ochii seara este acela că au dormit destul de mult în timpul zilei. Acest program atipic le-ar putea da bătăi de cap, mai ales atunci când au un job ce presupune trezitul de dimineață.

CITEȘTE ȘI: Topul zodiilor posesive

Gemeni. Această zodie este una de invidiat, întrucât, chiar dacă somnul nu face parte din activitățile zilnice ale acestor nativi, reușesc să fie fresh mereu. Veniți de pe altă lume, Gemenii nu se vor simți obosiți, chiar dacă orele petrecute dormind sunt foarte puține în comparație cu restul oamenilor.

Rac. Motivul principal pentru care acest nativ nu poate să închidă ochii și să se bage la culcare îl reprezintă frământările caracteristice zodiei. Insomniile vor fi la ordinea zilei pentru Raci, iar stresul emoțional cu care se confruntă le vor crea în timp mari probleme psihice.

Leu. Motivul pentru care acest nativ nu poate să doarmă este grija față de… fani! Fie are un job de succes, fie un blog cunoscut, Leul va sta treaz toată noaptea pentru a se asigura că susținătorii lui îl vor venera la fel cum au făcut-o și până acum.

Fecioară. Pentru că îi place să fie mereu la curent cu ce se întâmplă, ori nu prea are obiceiul de a lăsa o carte până nu o termină de citit, nativul acestei zodii nu doarme pentru că vrea să se documenteze cât mai mult cu privire la aspecte ce țin de mediu, literatură, muzică, ori alte pasiuni mistuitoare pe care acesta le mai are.

Balanţă. Ziua la muncă, noaptea pe magazinele online. Cam așa își duce viața Balanța, mare amatoare de shopping. Un alt motiv pentru care somnul nu vine prea des în cazul acestui nativ este faptul că a cheltuit mai mult decât trebuia, iar grija pentru ziua de mâine nu-i va da pace deloc.

Scorpion. Nervozitatea caracteristică îi face pe Scorpioni să stea cu ochii pe tavan toată noaptea, mai ales dacă sunt supărați pe cineva anume. Ori s-a certat cu partenerul, fie a pățit ceva stânjenitor, acest nativ va sta ore întregi pentru a analiza situația, înainte de a adormi.

Săgetător. Pentru că le place să exagereze, acești nativi vor sta noaptea să se gândească la fel de fel de conspirații împotriva lor. Cu o asemenea energenie negativă, cine ar putea să mai doarmă?

Capricorn. Obsedați de muncă, acești nativi au prostul obicei de a exagera cu ceștile de cafea din timpul zilei, astfel că insomniile sunt ceva normal pentru ei. Nu-i deranjează prea tare asta, căci au timp suficient pentru a gândi planul prin care vor să avanseze în carieră.

Vărsător. Acestui nativ fie îi place viața de noapte, fie este dezorganizat și nu reușete să-și termine activitățile din timpul zilei, așa că este obligat să facă asta la o oră la care restul oamenilor dorm. Indiferent de motiv, Vărsătorul pierde multe nopți aiurea, iar asta poate să-i afecteze sănătatea.

Pești. Nervozitatea caracterictică acestei zodii îi face pe nativii ei să stea ore întregi în pat, fără a adormi. Trebuie să aibă mereu la îndemână pastile de dormit ori ceaiuri care induc o stare de somnolență, altfel vor deveni și mai irascibil, iar somnul îi va ocoli.

1 Comment

1 Comment

  1. Ha ha ha

    2016-09-23T05:31:06+03:00 at 2016-09-23T05:31:06+03:00

    super multumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top